O tem, kaj vse si je s plastično kirurgijo dal popraviti klan Kardashianov

O tem, kaj vse si je s plastično kirurgijo dal popraviti klan Kardashianov (foto: Owen Smith, Timothy White, Andres Overgaard/E!) Owen Smith, Timothy White, Andres Overgaard/E!
26. 12. 2015

Strokovno mnenje so o videzu sester Kardashian podali številni lepotni kirurgi, ki jih izjave o naravnosti njihovega videza niso prepričale.

In kot smo ugotovili iz njihovih komentarjev, so prav vse Kardashianove sestre, vključno z njihovo mamo Kris Jenner, šle pod kirurški nož.

Za začetek najprej o Kim!

Kot je za tuje medije komentiral dr. Anthony Youn, sicer priznani plastični kirurg, ki se velikokrat pojavlja tudi v ameriških pogovornih oddajah, je prva sprememba ob pogledu na Kimine prejšnje in današnje fotografije opazna na nosu. Ta naj bi se po njegovem mnenju v zadnjih letih nekoliko 'skrajšal' in preoblikoval, zato si je Kim po mnenju dr. Youna privoščila dobro in konservativno obliko rinoplastike. Njegovo pozornost pa je poleg nosu pritegnilo tudi njeno oprsje. Čeprav je Kim prav v tem mesecu rodila svojega drugorojenca, dr. Youn pravi, da je njeno oprsje videti preveč 'okroglo' in preveliko za njeno obliko postave. Poleg omenjenih posegov pa je Kim redna uporabnica botoksa, enega izmed njenih obiskov takšnega tretmaja pa smo lahko videli tudi v njihovem šovu V koraku z družino Kardashian.

O vseh ostalih Kardashian-Jenner predstavnicah pa več na Cosmopolitan.si