O tem, kdo se je zastrupil s hrano in kaj je Kim dobila za rojstni dan

22. 6. 2015

V svetu velikih zvezdniških imen ni nikoli dolgčas. Včasih se zdi, da v svojih malih in velikih čudaštvih med seboj kar tekmujejo, če pa se jim kdaj kaj povsem človeškega zgodi, bodo tudi to mediji napihnili čez vsako mero.

V minulih dneh smo tako postali pozorni na naslednjih nekaj cvetk iz življenja tujih zvezdnikov in zvezdnic ...

Dobil lepo darilo

Kim Kardashian je za 38. rojstni dan svojega soproga Kanyeja Westa najela kar celo losangeleško športno dvorano Staples Center, ki sprejme 20 tisoč ljudi, da je slavljenec lahko v njej igral košarko s svojimi najljubšimi igralci iz lige NBA. Resničnostna zvezdnica se je z darilom, za katerega naj bi odštela kar 110 tisoč dolarjev, seveda takoj pohvalila na Instagramu.

kardashian

Zastrupil se je s hrano

Težavni igralec Charlie Sheen je zaradi bolečin v prsih poklical prvo pomoč in ker so preiskave pokazale, da je šlo za hudo zastrupitev s hrano, so ga prepeljali v bolnišnico, kjer pa je preživel le uro in pol. Nekateri zlobni jeziki so začeli takoj namigovati, da je šlo v resnici za posledice uživanja mamil ali alkohola, njegovi prijatelji pa zatrjujejo, da se v tej zgodbi ne skriva prav nič več od omenjenega.

Sveže zaljubljen

Potem ko se je v družbi 21-letne teniške igralke Wan-Yi Sweeting pojavil na pariškem teniškem turnirju Roland Garros, je Owen Wilson takoj sprožil govorice o novem razmerju. Wan-Yi in 25 let starejšega igralca, ki sta se ves čas šalila in smejala, je združila prav ljubezen do tenisa. Hollywoodski zvezdnik domnevne nove ljubezni še ni potrdil ali zanikal.

Preživlja se sama

Sedemnajstletna Kylie Jenner je potožila, da ni imela privilegija, da bi jo starši vzdrževali do polnoletnosti, saj ji je njena mama Kris Jenner pipico zaprla že pri komaj 14 letih. "Moja mama me je nehala financirati pred tremi leti, tako da si vse plačujem sama. Avto, gorivo, hrano in obleke," je poudarila resničnostna zvezdnica in manekenka.

Najraje je gola

"Seveda so mi obleke všeč, a se ne ukvarjam stalno z njimi. Naokoli namreč najraje letam gola." S to izjavo, ki jo je dala v intervjuju za revijo Bravo, je Cara Delevingne nedvomno dodobra razburkala moško domišljijo. Ne nazadnje je 22-letna Angležinja trenutno ena najuspešnejših manekenk na svetu. In ravno zato je še toliko bolj simpatično, da same sebe ne opisuje kot žrtev mode.