Ob četrtem rojstnem dnevu princa Georgea objavili njegov nov portret

Ob četrtem rojstnem dnevu princa Georgea objavili njegov nov portret (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
22. 7. 2017

Britanski princ William in njegova soproga Kate sta objavila nov portret svojega sina, princa Georgea, na katerem je mladi princ oblečen v belo-modro črtasto srajco brez ovratnika. Z njim je par obeležil začetek praznovanja četrtega rojstnega dneva princa, ki bo predvidoma potekalo v ožjem družinskem krogu, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Iz palače Kensington so preko družbenega omrežja Twitter sporočili, da je kraljevi par navdušen, da lahko ob začetku praznovanja četrtega rojstnega dne princa Georgea z javnostjo deli njegov nov portret, ki ga je posnel kraljevi fotograf Chris Jackson. Slednji je bil ob objavi slike počaščen, princa Georgea pa je označil kot nasmejanega dečka, ki naredi iz fotografiranja pravo veselje.

Praznovanje rojstnega dne princa Georgea, ki je za dedkom, princem Charlesom, in očetom, princem Williamom, tretji v vrsti za britansko krono, bo predvidoma potekalo v ožjem družinskem krogu v palači Kensington.

Princ William in njegova družina so se sicer pred kratkim vrnili z uradnega obiska Poljske in Nemčije. Britanski mediji so obisk poimenovali "brexit diplomatska turneja", saj naj bi bil njen namen dvigniti ugled Velike Britanije v luči pogajanj o brexitu. Uradnega obiska sta se udeležila tudi princ George in njegova dve leti mlajša sestrica, princesa Charlotte. Za otroka je bil to drugi uradni obisk v tujini.

Značke: Princ George