Organsko ne prenašate novic o Kardashian-Jenner družini? Tole je branje za vas!

Organsko ne prenašate novic o Kardashian-Jenner družini? Tole je branje za vas! (foto: profimedia) profimedia
11. 1. 2016

Vaše mnenje namreč deli tudi veliko ljudi iz javnega življenja, ki jim prav tako ni jasno, s čim so si Kardashianovi in Jennerjevi zaslužili tako veliko slavo.

Pa poglejmo, katere znane osebe ob omembi obeh priimkov 'dobijo pike'.

Jeremy Renner

Ko ga je novinar britanskega dnevnika The Guardian nekoč vprašal, kaj si misli o tej slavni in razvpiti družini, ki jo lahko spremljamo v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian, je 45-letni ameriški igralec in pevec Jeremy Renner le zavil z očmi in kot iz topa izstrelil: "Joj, vse te noro smešne družine brez talenta, ki se tako zelo trudijo, da bi vsi poznali njihova imena ... Neumni, neumni ljudje!"

Daniel Craig

Angleški igralec Daniel Craig, najbolj znan kot aktualni James Bond, se je v intervjuju za moško revijo GQ prav tako obregnil ob popularno resničnostno družino. "Pozneje ni več vrnitve. Ne moreš ponovno kupiti zasebnosti. Vsi ti ljudje, ki tarnajo v smislu 'želim, da me pustijo pri miru' ... Je...e se! Bili so v tvoji dnevni sobi, v kopalnici, na porodu. Snemajo te med opravljanjem potrebe, zdaj pa bi rad zasebnost?!? Poglejte Kardashianove. Vredni so milijone. Ko jih pogledaš, pomisliš: Jasno, samo vesti se moram kot totalni idiot pred kamerami in zaslužil bom denar," je ves zgrožen dejal 47-letni zvezdnik.

Barack Obama

Celo 54-letni ameriški predsednik Barack Obama ima marsikaj za povedati o slavni družini: "Ko smo bili otroci, nismo imeli okna, ki bi nam pokazal, kako živijo bogati. Nismo mogli videti, kaj počne Kim, kako se oblači in kam gre Kanye na dopust, danes pa mladi to gledajo prav vsak dan." Res je sicer, da jih gospod Obama – v nasprotju z nekaterimi hollywoodskimi zvezdniki – ni neposredno popljuval, a med vrsticami se da razbrati, kaj si misli o njih.

Michael Bublé

Priljubljeni kanadski glasbenik in igralec Michael Bublé se je med svojim nastopom v New Yorku pošalil z občinstvom in vzkliknil: "Dame in gospodje, imam zelo posebno gostjo. Prosim, pozdravite Kim Kardashian!" Ko so prisotni od šoka kar obnemeli, pa jih je pomiril: "Ne, samo zaje...m vas. Ta psica ne bo prišla na moj oder!"

Rebel Wilson

Avstralska stand up komedijantka, igralka in pisateljica Rebel Wilson je celo zavrnila nastop z 18-letno Kylie in 20-letno Kendall Jenner na prireditvi MTV Video Music Awards, ki se je odvila avgusta lani. Rebel bi morala z lepotičkama raperki Nicki Minaj izročiti nagrado za najboljši videospot v kategoriji hiphopa. "Prosili so me, da bi na zadnji prireditvi MTV VMA s Kendall in Kylie podelila nagrado ... Zavrnila sem jih. Rekla sem jim, da bi to rada storila sama," je povedala brez dlake na jeziku in dodala: "Ne gre za to, da bi katerokoli osebno sovražila, ampak ... Tisto, kar predstavljata, je popolno nasprotje tistega, kar predstavljam jaz. Zdita se nekoliko površinski, njuni karieri pa nimata kaj dosti opraviti s talentom. Vem, da sta izredno priljubljeni, a zame je pomembna osebnost in to, da te do tja, kjer si, pripelje trdo delo." Pozneje je skritizirala še 35-letno Kim Kardashian, polsestro Kendall in Kylie: "Kim Kardashian je zaslovela zahvaljujoč svojemu domačemu porniču, jaz pa sem obiskovala igralsko šolo in resnično trdo garala."

TIM JERAS