Pamela Andreson v Črni gori!

Vir: Story
18. 7. 2009

Nekoč najbolj priljubljena igralka, ki je zaslovela z vlogo reševalke iz vode v seriji Obalna straža, Pamela Anderson, se je ta teden mudila v prelepi Črni gori.

Balkansko turistično destinacijo je obiskala s razlogom - v okolici Podgorice je dala zgraditi luksuzen in okolju prijazen hotel. Njen obisk pa je bil, po pričakovanjih, zelo zvezdniški.

Po tem, ko so s svojim obiskom Balkanskega polotoka navdušili kraljica popa Madonna in igralski par Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, ki imata v Budvi tudi razkošno vilo, se je v Črno goro zaljubila tudi najbolj razvpita blondinka na svetu.

Pamela, ki so jo v Hollywoodu razglasili tudi za najbolj seksi slavno mamo, je iz Frankfurta priletela na črnogorsko letališče v ponedeljek popoldne, kjer je takoj poskrbela za zvezdniški prihod, saj so jo vsi, od gostiteljev do novinarjev, morali čakati več kot uro, nato pa je le prispela, in sicer okoli pol osme ure zvečer.

Na vhodu so vso nasmejano in vzhičeno nekdanje Playboyevo dekle pričakali številni novinarji in le peščica oboževalcev, kar ji ni bilo ravno po godu, zato je odhitela do zastraženega avtomobila, nato pa so jo prepeljali v hotel s petimi zvezdicami v Budvi. Pamela je za Črno goro prvič slišala od prijateljev iz Združenih arabskih emiratov.

‘’Iskala sem lokacijo, da uresničim svoje sanje o hotelu in spa centru, ki bi bil po mojih merilih. Zdrav okoliš, dobra hrana, organska in vegetarijanska, kolikor je mogoče, hkrati pa imam v mislih tudi umetnost, lepo pokrajino in noro zabavo,” je pred meseci napovedala Pamela, ki se je pridružila vedno večjemu številu svetovnih zvezd, ki se zanimajo za kraje v tem kotičku sveta.

Kljub napovedanemu načrtu njenega obiska, uradno je namreč prišla pogledat gradbišče, si je Pamela premislila in je prvi dan raje ostala v svoji razkošni hotelski sobi, kamor je do večera naročila kar nekaj steklenic najdražjega šampanjca. Naslednje jutro se je s helikopterjem odpravila v Podgorico na poslovni sestanek, kjer je poslovnim partnerjem predstavila svoj načrt.

Pozneje jo je spet zagodla organizatorjem, saj je kar nekajkrat spremenila svojo pot. Obiskala je Titovo vilo v Hercegnovem, kjer je spet sestankovala. Zaželela si je preizkusiti tudi domačo črnogorsko kulinariko, ki pa je na njeno zahtevo morala biti izključno iz organsko pridelanih snovi. Popoldne se je Pamela z 11-metrsko jahto odpravila na ogled črnogorske obale in Boke Kotorske.

Sredo je silikonska diva namenila zabavi in druženju. Organizatorji so medijem napovedali termine za intervjuje s Pamelo, a se jih ni držala. Po dopoldanski tiskovni konferenci se je njeno razpoloženje spremenilo, zato je nekaj terminov odpadlo in nekateri mediji so bili seveda razočarani. Zvečer so Pameli v čast organizirali tudi posebno VIP-zabavo za izbrane goste, katere se je med drugim udeležil tudi razvpiti Mark Žitnik iz grosupeljskega casinoja Kongo.

Ves čas je 42-letna dvakratna mamica za vsak slučaj ob sebi zahtevala 15 izkušenih varnostnikov. Sledila je gala večerja z vidnejšimi predstavniki njenega projekta. Nekoč priljubljena igralka je Črno goro zapustila v četrtek dopoldne, ko je letela v Beograd in nato naprej v London.

Zvezdniške zahteve

Kot se za zvezdnico njenega kova spodobi, ima tudi Pamela Anderson svoje zvezdniške muhe. Od ljudi, ki so prsato zvezdnico obkrožali te dni v Črni gori, smo izvedeli nekaj njenih zahtev:

  • - njeno bivanje v hotelu Avala je ogrozilo zaslužek hotela, saj med njenim obiskom v njenem nadstropju ni smelo biti drugih gostov, odsloviti pa so morali tudi nekatere goste, ki so svoje sobe rezervirali že pred časom;
  • - po Črni gori, kjer je imela kar nekaj poslovnih sestankov, so jo prevažali s helikopterjem;
  • - kljub določenim uram je zvezdnica na dogodke zamujala tudi dobro uro;
  • - na krajših razdaljah so jo prevažali s črnim audijem;
  • - straži jo 15 varnostnikov;
  • - sama je zahtevala tradicionalno, a izključno organsko pridelano, domačo hrano;
  • - naročala je le najdražji šampanjec, kar je pri njej že stalnica;
  • - zaželela si je ogled Jadrana, zato so ji namenili prestižno 11-metrsko jahto Dominator.

Nejc Simšič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story