Paris Jackson: Brhka deklica je zaznamovala podelitev MTV VMA nagrad

Paris Jackson: Brhka deklica je zaznamovala podelitev MTV VMA nagrad (foto: profimedia) profimedia
29. 8. 2017

Na podelitvi MTV VMA nagrad, ki jo je vodila Katy Perry, se je največ govorilo o premieri novega videospota Taylor Swift za pesem Look What You Made Me Do, v katerem se je Taylor pogumno obregnila ob nekdanje ljubimce in svoje glasbene tekmice.

Druga največja »atrakcija« pa je bila Paris Jackson, 19-letna hči Michaela Jacksona in Debbie Rowe. Brhka Paris, igralka in manekenka, se je na prireditvi pojavila kot podeljevalka. Igralka (vidimo jo lahko na FOXu v seriji Star), ki se je na mnogih prireditvah rada pokazala z masko na obrazu, si je na podelitvi vzela nekaj minut in izrazila svoj bes proti vsem skrajnežem. Rojake je pozvala k boju proti sovraštvu, nasilju in diskriminaciji. »Verjemite, če bi vsi stopili skupaj, bi bil naš vpliv velik«, je povedala. Paris, ki je ena izmed treh otrok Michaela (edina hči), je še vedno v senci svojega očeta. Paris je odraščala na posestvu Neverland, po tem, ko je Michael dobil popolno skrbništvo nad otroki. Po besedah Paris pa Michael ni imel nikoli časa, da bi jo naučil znameniti »moonwalk«. Leta 2010 je Paris nastopila v oddaji Oprah Winfrey, pogovor je tekel o njenem življenju po smrti, kmalu za tem je poskušala narediti samomor. Očitno se postavlja na noge - letos je mlada Paris podpisala pogodbo z manekensko agencijo IMG Models in dokončala šolanje.

  • Video: Dokumentarni film o družini Jackson je padel v vodo. Denar za film naj bi zbirali kar Jacksonovi prijatelji, a je po medijskem linču in uporu, projekt zamrl.

Priporočamo