Patrick Swayze: Pred smrtjo naj bi ga pretepala!

Patrick Swayze: Pred smrtjo naj bi ga pretepala! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
28. 6. 2016

Zakon igralskega zvezdnika Patricka Swayzeja in njegove žene Lise Niemi, ki sta po zakonskih vodah plula več kot tri desetletja, je ves čas veljal za nadvse skladnega in vzornega. Pred nekaj dnevi pa je kot strela z jasnega udarila vest, da je bil v resnici vse prej kot to ...

Brez kakršnegakoli dvoma sta spadala med sanjske hollywoodske parčke. Poročena sta bila kar 34 let, njun zakon, ki ga je prekinila šele smrt, pa je bil popoln. Vsaj tako je bilo videti navzven, takšna je bila fasada, ki sta jo očitno ohranjala le za javnost. Po najnovejših poročanjih ameriških medijev je bila zakonska zveza Patricka Swayzeja in Lise Niemi namreč vse prej kot popolna in harmonična. Govori in piše se celo o zlorabah in skokih čez plot!

Domnevno pretepanje

Zadnjih nekaj mesecev življenja naj bi bilo za Patricka, ki se je za vedno poslovil 14. septembra 2009, naravnost peklenskih. Če je to, o čemer poročajo na oni strani velike luže, res, potem je hudo bolni igralec, ki se ga še vedno najbolje spominjamo po glavni vlogi v kultni romantični glasbeni drami Umazani ples, preživljal pravo nočno moro. Lisa naj bi soproga v času, ko se je intenzivno bojeval z rakom na trebušni slinavki, namreč zapirala v hišo in ga celo pretepala! To zatrjujejo ustvarjalci priljubljene spletne strani Radar Online. Pa njihovim navedbam lahko verjamemo? So verodostojne? Njihova poročanja menda temeljijo na dolgoletni preiskavi te ameriške spletne strani, ki se posveča izključno dogajanju v Hollywoodu. Ustvarjalci imajo svoje vire in pravijo, da je zdaj prišel čas, da prekinejo molk. O grozovitem dogajanju v domovanju Patricka in Lise je spregovorila neka njegova prijateljica iz mladosti, nekaj pa je imel povedati tudi dobro obveščeni vir, ki je bil zakoncema blizu. In menda prav vsi v en glas zatrjujejo, da so vedeli, kaj se je dogajalo pod njuno streho, a so prikrivali resnico, ker je tako želel Patrick.

Prepovedovala naj bi obiske

To so seveda hude obtožbe na račun Lise, ki je 26. maja dopolnila okroglih 60 let in ki si kruh služi kot scenaristka, režiserka, igralka ter plesalka. "Šlo je za nekakšno sovražno-ljubezensko razmerje. Ona je tepla njega, on pa je udarjal po stenah in pohištvu. Veliko sta se prepirala, a sta vse skupaj poskušala prikrivati. Uničevala sta hotelske sobe, avtomobile, njeno hišo ... Velikokrat sta postala napadalna," je za spletno stran Radar Online pojasnil njun prijatelj. To pa še ni vse! Ljudje, ki so bili menda na tekočem z dogajanji v njunem zakonu, celo zatrjujejo, da je imela Lisa številne zunajzakonske afere. Da bi bila zgodba še bolj sočna, dodajajo, da se je med rjuhami zabavala tako z moškimi kot z ženskami! Poleg tega je bila po njihovih besedah tako zlobna, da Patrickovi mami, koreografinji, plesalki in učiteljici plesa Yvonne Helen 'Patsy' Swayze, nekaj tednov pred njegovo smrtjo ni dovolila, da bi obiskala svojega sina. Umirajočega igralskega zvezdnika pa niso smeli obiskovati niti njegovi prijatelji.

Govoric ni komentirala

Edinega pravega odgovora na vprašanje, ali ti očitki držijo, verjetno ne more dati prav nihče drug kot Lisa, a so se kmalu po tem, ko so ta razkritja priplavala na površje, že pojavili prvi dvomi o resničnosti te že kar grozljive zgodbe. Ustvarjalci spletne strani Gossip Cop na primer trdijo, da zgodba ne drži, saj jo je spletna stran Radar Online 'nefiltrirano' prevzela oziroma kopirala iz majhne in nepomembne revije Globe. Lisa, ki je Patricka spoznala že leta 1970, ko je bila stara komaj 14 let in je obiskovala plesni tečaj njegove mame, pet let pozneje pa se je z njim sprehodila do oltarja, očitkov na svoj račun za zdaj še ni komentirala. Kakorkoli že, kot pribito drži le to, da je Patrick svojo ženo kljub vsem (domnevnim) težavam in vsemu drugemu, kar naj bi se dogajalo med njima, ljubil iz dna srca.

Priporočamo