Pevka zaradi koronavirusa spi pri radijcu (Hitradio center oddaja program kar od doma)

Pevka zaradi koronavirusa spi pri radijcu (Hitradio center oddaja program kar od doma) (foto: promocijski materiali) promocijski materiali
17. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Simpatična pevka Anabel, ki je po novem tudi voditeljica na Hitradiu Center, bo do nadaljnega 24 ur na dan preživela v sobi svojega radijskega kolega Matica Meška.

Hitradio Center bo namreč oddajal iz karantene, zaradi česar so studio prestavili v dnevno sobo simpatičnega voditelja. Na ta način želijo na Hitradiu spročiti, da je v teh časih največ, kar lahko storimo, to, da  ostanemo doma.  Priporočila #stayhome so sicer na priljubljenem radiu vzeli zelo resno (spomnimo, prejšnji teden je imel sum na okužbo njihov voditelj Tim Kores - Kori, a so testi pokazali, da je negativen), saj bodo v času ukrepov prav vsi delali od doma.

Matic in Anabel bosta iz domače dnevne oddajala dokler bo potrebno, in to od zgodnjih jutranjih, pa do večernih ur, v tem času pa bosta poslušalcem nudila koristne in praktične napotke v zvezi s korona virusom, izjave iz vseh koncev sveta, predvsem pa bosta v teh časih, ko druženje v živo ni možno, prijatelja na drugi strani. Poslušate ju lahko tudi prek aplikacije ali spletne strani radija, prisotna pa bosta tudi na vseh družbenih omrežjih (Instagram, Facebook, TikTok).

Priporočamo