Phylicia Rashād stopila v bran Billu Cosbyju

Vir: Nova
14. 1. 2015

Phylicia Rashād je spregovorila o številnih obtožbah, s katerimi se v zadnjem času sooča njen nekdanji soigralec Bill Cosby, ki po njenem prepričanju ni posiljevalec.

Igralka Phylicia Rashād, ki je v humoristični seriji Cosby igrala soprogo lika, ki ga je upodabljal Bill Cosby, se je postavila v bran temu slovitemu komiku, ki ga čedalje več žensk obtožuje, da je posiljevalec.

Prepričana je, da gre za skrbno načrtovan napad, katerega cilj je diskreditirati Cosbyja.

"Pozabite te ženske. To, kar vidite, je uničevanje dediščine. In mislim, da je to skrbno načrtovano. Ne vem, kdo to počne in zakaj, a gre za zapuščino. In ta zapuščina je zelo pomembna za to kulturo," je izjavila Phylicia, ki je na vprašanje, kaj si misli o obtožbi supermodela Janice Dickinson, ki prav tako trdi, da jo je Cosby posilil, odgovorila: "Oh, prosim vas. Nekdo si sistematično prizadeva, da bi Billa Cosbyja umaknil s televizije, in 'vžgalo' je. Vsi njegovi dogovorjeni nastopi so odpovedani."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri