Eden najbolj perspektivnih tekmovalcev šova svoj talent razvija v kraškem osrčju Slovenije in za vas pripravlja veliko presenečenje.
Almir Begić, ki smo si ga po mojstrskih kulinaričnih kreacijah v spomin vtisnili v šovu Gostilna išče šefa, zdaj kot chef deluje v restavraciji Lipiškega hotela Maestoso in v kratkem pripravlja potovanje okusov za vse gurmane. Njegovo vodilo pri tem bo sveže, lokalno, sezonsko in vedno odlično.
Čast za sodelovanje s kobilarno pa je izkazal tudi z okusnim poklonom žrebičku Plutu za njegov prvi rojstni dan. Na prostranih pašnikih žrebetišča Ravne v okolici Pivke je Almir obiskal najbolje ocenjenega lipicanskega žrebička v slovenski zasebni reji in ga razveselil s korenčkovo torto.
Praznovanje je minilo v sproščenem in navihanem duhu, kot se za prvi rojstni dan spodobi.
Novo na Metroplay: ""Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del