Poglejte, kaj zdaj počne nekdanja televizijska zvezda

7. 4. 2017

Eden najbolj perspektivnih tekmovalcev šova svoj talent razvija v kraškem osrčju Slovenije in za vas pripravlja veliko presenečenje.

Almir Begić, ki smo si ga po mojstrskih kulinaričnih kreacijah v spomin vtisnili v  šovu Gostilna išče šefa, zdaj kot chef deluje v restavraciji Lipiškega hotela Maestoso in v kratkem pripravlja potovanje okusov za vse gurmane. Njegovo vodilo pri tem bo sveže, lokalno, sezonsko in vedno odlično.

Čast za sodelovanje s kobilarno pa je izkazal tudi z okusnim poklonom žrebičku Plutu za njegov prvi rojstni dan. Na prostranih pašnikih žrebetišča Ravne v okolici Pivke je Almir obiskal najbolje ocenjenega lipicanskega žrebička v slovenski zasebni reji in ga razveselil s korenčkovo torto.

Almir Begic v Kobilarni Lipica  Praznovanje je minilo v sproščenem in navihanem duhu, kot se za prvi rojstni dan spodobi.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri