Poglejte, kaj zdaj počne nekdanja televizijska zvezda

7. 4. 2017

Eden najbolj perspektivnih tekmovalcev šova svoj talent razvija v kraškem osrčju Slovenije in za vas pripravlja veliko presenečenje.

Almir Begić, ki smo si ga po mojstrskih kulinaričnih kreacijah v spomin vtisnili v  šovu Gostilna išče šefa, zdaj kot chef deluje v restavraciji Lipiškega hotela Maestoso in v kratkem pripravlja potovanje okusov za vse gurmane. Njegovo vodilo pri tem bo sveže, lokalno, sezonsko in vedno odlično.

Čast za sodelovanje s kobilarno pa je izkazal tudi z okusnim poklonom žrebičku Plutu za njegov prvi rojstni dan. Na prostranih pašnikih žrebetišča Ravne v okolici Pivke je Almir obiskal najbolje ocenjenega lipicanskega žrebička v slovenski zasebni reji in ga razveselil s korenčkovo torto.

Almir Begic v Kobilarni Lipica  Praznovanje je minilo v sproščenem in navihanem duhu, kot se za prvi rojstni dan spodobi.