Popolna iluzija Jelene Rozga

Popolna iluzija Jelene Rozga (foto: Jelena Rozga Press) Jelena Rozga Press
4. 10. 2018

Jelena Rozga, ki velja za eno največjih in najbolj atraktivnih regionalnih glasbenih zvezd je z novo pesmijo, ki nosi naslov Ostani navdušila svoje oboževalce in tiste, ki bodo to še postali. Najbolj zanimivo glede nove pesmi pa je, da jo je za Jeleno napisala glasbenica Emina Jahovič, ki je ena največjih zvezd v Srbiji.

Jelena Rozga je bila v preteklosti balerina in še danes velja za ena najbolj obetavnih plesalk v zgodovini Hrvaške. Prvič pa je v spotu pokazala koliko gibčnosti ji je ostalo od mladosti in s tem požela ogromno pozitivno šokiranih komentarjev.

“Pesem me je obsedla v sekundi, ko sem jo slišala. Emina je napisala eno pesem, ki sem jo imela na “replay” in želela sem si, da bi nekaj napisala tudi zame. Emina je moja zelo dobra prijateljica in ko je napisala pesem Ostani je vedela, da je to pesem zame. Potem, ko smo posneli demo sem pesem pokazala svojim bližnjim in ekipi, ki ureja moje nastope marketing, piar in podobno. Vsi so bili navdušeni in so s težavo pričakovali spot. Sodelovanje z Emino je bilo tako enostavno, pesem naju je združila še bolj in vse se je sestavilo skupaj v popolno celoto, “ nam je o pesmi povedala seksapilna Jelena.

Spot je morda še večje presenečenje od moderne pesmi, saj Jelene do sedaj nismo bili vajeni gledati v tako gibčnih pozah.

“Snemanje spota mi je bil velik iziv, kar se tiče nastopanja. Občutek sem imela, kot da sem se vrnila vrsto let nazaj in moram priznati, da je bil zelo dober občutek. Zelo rada sem plesala balet ampak na koncu je pretehtala ljubezen do glasbe”, nam je o snemanju spota povedala bivša balerina.

Kako se odrezala Rozga, ki je avgusta napolnila 41 let, precenite sami:

Tekst: Ana Marija Mitič, foto: last avtorja

Značke: Jelena Rozga