Poslovil se je nogometni čarovnik Ronaldinho

Poslovil se je nogometni čarovnik Ronaldinho (foto: Vid Ponikvar / Sportida) Vid Ponikvar / Sportida
22. 1. 2018

Iz vrst najbolj spremljanega športa na svetu – nogometa, je v javnost prišla novica, da se iz zelenic umika nekdanji nogometni prvak Ronaldinho.

Novico je sporočil njegov brat in manager Roberto de Assis Moreira. Nogometaš nam po treh letih, ko je nazadnje igral, sporoča, da ima dovolj tekanja za žogo. Odločitev je dokončna. 37-letni nogometaš iz Barcelone je veljal za enega najbolj kreativnih nogometašev svoje generacije. Spomnimo, prejel je zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu, osvojil kar dva naslova španskega prvaka in z rodno Brazilijo tudi svetovnega prvaka leta 2002. Kot je še povedal Ronaldinhov brat, je pred nekdanjim zvezdnikom poslovilna turneja. V ta namen bo imel Ronaldinho številne poslovilne dogodke po Brazilij, Evropi in Aziji.

Za vse nogometne navdušence pa se pri nas kmalu začenja drugi del Prve lige Telekom Slovenije – precej sprememb je bilo v prehodnem obdobju v Mariboru, Celju, Velenju in Ankaranu (prenosi na Šport TV). Pustimo se presenetiti nogometnemu razpletu na domačih tleh.

Značke: Ronaldinho