Pri 62-tih je postal oče in druge zvezdniške bizarke!

17. 7. 2015

Zvezdniki so še kako krvavi pod kožo, a za razliko od običajnih smrtnikov njihove male in velike posebnosti ne ostanejo skrite budnemu očesu javnosti. Zbrali smo nekaj nedavnih ...

Nima še dovolj otrok

Legendarni britanski roker Rod Stewart je star 70 let in ima kar osem otrok, dva z aktualno soprogo Penny Lancaster. Čeprav je pred nedavnim priznal, da ima toliko otrok, da pogosto zamenja njihova imena, povsem resno razmišlja o še enem potomcu. Da bi se mu želja po devetem otroku uresničila, mu je zdravnik svetoval, da ne nosi ozkih kavbojk in da se ne kopa v topli vodi.

Pri 62 letih postal oče

Zvezdnik filmov Jurski park, 62-letni Jeff Goldblum, in njegova 32-letna žena Emilie Livingston, sta dobila prvega otroka. Dečku je ime Charlie Ocean, luč sveta pa je ugledal 4. julija, torej na ameriški dan neodvisnosti. Navdušeni igralec je na Facebooku takoj objavil fotografijo iz bolnišnice, na kateri je z ženo in novorojenčkom: "Presrečna sva, da lahko z vami deliva veselo novico o rojstvu sina."

Razjezila oboževalce

"Opravičilo vsem, to je bilo izven moje kontrole. Bila sem že oblečena in pred vrati, a me je poklical promotor in rekel, naj vendarle vse skupaj odpovem. Upam, da vam bodo vrnili denar," je izjavila 34-letna glasbenica Ashanti in s tem razjezila svoje oboževalce, ki so se veselili njenega koncerta v nekem newyorškem nočnem klubu. Šušlja se, da za koncert niso prodali dovolj vstopnic.

Angelina Jolie je prepovedana

Igralec Hugh Jackman je že 19 let poročen s kolegico Deborro-Lee Furness, ki je razkrila, da je skrivnost njunega uspešnega zakona v tem, da mu je prepovedala sodelovanje z Angelino Jolie. "Njegovemu agentu sem rekla, da delo z Angelino Jolie ni dovoljeno. Prepričana sem, da je zelo prijazna, in všeč mi njeno delo, še posebno to, da spodbuja ljudi k posvajanju," je pojasnila igralka, nato pa dodala, da se le šali.

Zanimal ga je le denar

"To je bilo neko noro leto, vesel sem, da sem se izvlekel in šel naprej. Gre za nekoč mračnejše obdobje moje preteklosti," je med premiero filma Vroči Mike XXL v Sydneyju za The Daily Telegraph izjavil Channing Tatum. Igralec je še dodal, da je takrat za denar počel številne 'slabe' stvari, med drugim si je pri 19 letih kruh služil kot slačifant v lasvegaških nočnih klubih.