Pri The Sun se sprašujejo: kdo je Nadiya Bychkova?

Pri The Sun se sprašujejo: kdo je Nadiya Bychkova? (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
21. 6. 2017

Profesionalna plesalka in model Nadiya Bychkova, ki jo v naših logih več kot dobro poznamo, je dodobra zintrigirala britansko javnost.

S še dvema novima profesionalnima plesalcema se bo namreč pridružila priljubljenemu plesnemu šovu Strictly Come Dancing 2017 potem, ko je šov zapustila lanska zmagovalka Joanne Clifton.

In kaj jim je pri slavnem The Sun uspelo izvedeti o Nadiyi?

Da je stara 28 let, da je iz Ukrajine, da je bila dvakrat svetovna in evropska plesna prvakinja ter večkratna slovenska prvakinja, in da je v nekakšni bosanski inačici šova Strictlyja že sodelovala.

Za The Sun je med drugim povedala: »Navdušena sem, da bom lahko sodelovala v letošnji ekipi šova Strictly Come Dancing. To so bile ene od mojih največjih sanj in komaj čakam, da se šov začne.«

Pri The Sun seveda niso spregledali, da je Nadiya krasila naslovnico Playboya leta 2015, jih pa lahko na tem mestu le še popravimo, da ni šlo za ukrajinski, temveč za slovenski Playboy. Lepotica je namreč pozirala pred objektivom priznanega slovenskega fotografa Aleša Bravničarja. Naslovnico, ki jo je svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov s Playboyevo ekipo posnela na Kubi, si lahko ogledate na spletni povezavi: Nadiya Bychkova za Playboy!