Princ Charles in Camilla živita ločeno

17. 2. 2015 | Vir: Lea
Deli
Deset let je minilo, odkar sta dahnila usodni da. Njuna ljubezen pa traja od mladosti.

Trideset let je trajalo, da sta princ Charles in vojvodinja Camilla lahko užila svojo ljubezen, ki je bila v njiju vse življenje. Zdaj pa, zelo zanimivo, naj bi živela ločeno in skupaj niti približno ne prebijeta toliko časa, kot bi si mislili.

Deset let je minilo, odkar sta Charles in Camilla dahnila usodni da. Deset let zakona, ki je bil vmes tudi buren, a očitno ne toliko, da bi se ga princ naveličal. Nekoč je bil poročen s princeso Diano, spomnimo, poročila sta se takrat, ko je bilo njej samo 19 let. Pozneje sta veliko časa preživela ločeno, saj nista prenesla bližine drug drugega. Danes je precej podobno s Charlesom in Camillo, a menda je zaradi tega, ker nista pogosto skupaj, njun zakon toliko bolj živ. In oba zatrjujeta, da zaradi tega tudi bolje funkcionirata.

Diani ni uspelo

Uboga Diana nikoli ni oblikovala pristnega odnosa s princem Charlesom, pa čeprav se je sprva trudila. A ob poroki je bila tako zelo mlada, nedolžna in neizkušena, da ji ne moremo zameriti. Camilla je, nasprotno, imela pozneje veliko časa, da se izoblikuje in da prouči, kako obrniti princa Charlesa in kako mu ugoditi. Nihče ga ne pozna bolje kot ona. In tu je očitno tudi ključ do uspeha, saj zna ugoditi vsaki njegovi kaprici in se tudi pravi čas umakniti, ko želi biti sam. Poleg tega ima Camilla izjemen smisel za humor, s čimer se Diana ni mogla ravno pohvaliti. In Charles ima humor zelo rad, saj je tudi sam znan kot velik šaljivec.

Bo le kraljica

Čeprav nič ne kaže na to, da bi kraljica Elizabeta načrtovala prepustiti prestol svojemu najstarejšemu sinu, princu Charlesu (66 let), se bo to nekega dne vendarle zgodilo. In takrat bo prostor ob kralju seveda pripadel kraljici, vojvodinji Camilli. Ko sta se pred desetimi leti poročila, Britanci niso bili najbolj navdušeni, da bi na prestolu kot kraljico gledali Camillo, a stvari so se spremenile in danes so ji veliko bolj naklonjeni. Čas naredi svoje, spomin na Diano je še prisoten, a že zelo oddaljen in Camille skorajda nihče več ne vidi kot čarovnice, ki je razdrla razmerje med Charlesom in Diano.

Camilla rada svoj prosti čas preživlja z vnuki.

Puščata si svobodo

Camilla zelo uživa, ko se druži s svojimi petimi vnuki, ki glasno tekajo po hiši in vrtu v Ray Millu. Sam princ Charles ima rad mir posestva Highgrove, ki je nekoliko stran. Tam bere, proučuje različne listine in seveda dela na svojem vrtu. Princ uživa, kadar je sam s seboj. Zakonca pač živita do neke mere ločeno življenje, kadar sta skupaj, pa sta popoln par. Vsaj tako zatrjujejo njuni skupni prijatelji. "Camilla natanko ve, kdaj ga mora pustiti pri miru, kako ga spraviti v dobro voljo, kdaj ga mora samo poslušati in kdaj biti le njegova ljubimka. Enkratno zna igrati različne vloge ob pravem času," prijatelji opisujejo njun odnos.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik