Princ Harry flirtal z nemško manekenko

Princ velja za velikega veseljaka, ki pa zna ločiti med zabavo in delom. (foto: Lea) Lea
25. 2. 2015

Zagotovo najbolj zaželeni princ na svetu je britanski princ Harry, mlajši brat princa Williama, ki bo nekoč zasedel britanski prestol. In prav gotovo tudi najbolj divji. Rad se zabava, ponočuje, skratka, živi kot mladi samski moški.

Harry je dolgo hodil s Chelsy Davy, ki je bila njegova velika ljubezen, a tudi ta ni zdržala.
Tudi na dvoru so računali, da se bo Harry umiril in poročil s Cressido, a se to pač ni zgodilo.

T ako je bilo tudi pred kratkim, ko naj bi se zapletel v kratko romanco z lepo nemško manekenko Anastasio Plewko. Bilo je v Abu Dabiju na zabavi na neki luksuzni jahti. "Ja, res je, tam sem spoznala princa Harryja," pravi lepotica, ki je bila tam zaradi modne revije za HMS Mahiki.

Pozneje so jo povabili k prinčevi mizi in tako se je zgodilo, da so se skupaj zabavali. Seveda je s princem tudi zaplesala in Harry pač ne bi imel slovesa velikega zapeljivca, če ne bi z Anastasio tudi malce flirtal. "Bila sva si zelo blizu in dejal je, da moji lasje lepo dišijo," pravi manekenka. Prišlo naj bi tudi do poljuba, vendar pa Anastasia zatrjuje, da je Harryja držala na varni razdalji.

"Princ lahko dobi skoraj vsako žensko, ki si jo poželi, a mene ne," je odločna Anastasia in zatrjuje, da se med njima ni zgodilo prav nič. Povedala je še, da je bilo okoli njih ogromno varnostnikov, da princa ni smel nihče fotografirati in da je imel s seboj še šest prijateljev, ki so se vsi trudili pritegniti njeno pozornost.

Še vedno samski

Zdaj že 30-letni princ je lani končal dvoletno razmerje s 25-letno Cressido Bonas. Prijateljem je zaupal, da njegov odnos z njo ni takšen, kot bi moral biti oziroma kot si je predstavljal. V nekem trenutku se mu je zazdelo, da je Cressida preveč zahtevna. Sama pa naj se ne bi hotela preveč podrejati pravilom kraljevega dvora oziroma nekako svoje svobode ni želela podrediti in tako sta se odločila, da bosta raje ostala dobra prijatelja.

Mladenka se je spet posvetila svoji karieri plesalke in manekenke, ki jo je zaradi Harryja postavila na stranski tir. Harry in Cressida sta se spoznala prek njegove sestrične princese Eugenie. Sprva sta se trudila svojo zvezo držati daleč stran od javnosti, kar pa je bilo skoraj nemogoče. A je njuna ljubezen kljub temu cvetela in pred kratkim se je Cressida skupaj s Harryjem celo prvič pojavila na uradnem dogodku, ko je princ imel govor v čast humanitarne akcije We Day. To je bilo za številne znamenje, da par misli resno, a očitno ni tako.