Princ Harry in Meghan Markle sta prav zares par, je potrdila tudi palača!

Princ Harry in Meghan Markle sta prav zares par, je potrdila tudi palača! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
8. 11. 2016

Britanski princ Harry je prav zares v razmerju z ameriško igralko Meghan Markle, kar je danes uradno potrdila tudi Kensingtonska palača.

Iz urada princa Harryja so sporočili, da princa močno skrbijo odzivi javnosti, vključno z "zmazkom na prvi strani nacionalnega časnika, rasističnimi podtoni komentarjev in odkritim seksizmom in rasizmom" na družbenih medijih in v spletnih komentarjih.

Princ je zaskrbljen tudi za varnost svoje nove punce in globoko razočaran, da je zaradi razmerja z njim že tarča javnega pogroma.

Ameriška lepotica je najbolj znana po svoji vlogi v priljubljeni odvetniški seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), komentatorji pa vidijo več razlogov, zakaj naj bi bila neprimerna za britansko palačo. Prvi je dejstvo, da jo je svetovna javnost lahko na TV ekranih gledala v kočljivih prizorih, tudi pomanjkljivo oblečeno, drugi je njena starost - 35-letnica je namreč tri leta starejša od svojega novega srčnega izbranca.

Zlobni jeziki pa se niso pozabili obregniti niti ob njeno polt. Marklova se namreč opisuje kot mešane rase, med drugim je z javnostjo v preteklosti delila izkušnje svoje afroameriške matere, ki je bila žrtev rasizma.

STA, foto: profimedia