Princ Harry na počitnicah z bivšo

Princ Harry na počitnicah z bivšo (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
10. 6. 2015

Mar res velja rek, da stara ljubezen nikoli ne zarjavi? Mogoče bo to pri britanskem princu Harryju držalo. Tako vsaj natolcujejo po britanskih medijih. Chelsy Davy naj bi bila usodna ženska divjega princa, ki si je ne more nikakor izbiti iz glave.

Princ Harry in Chelsy Davy sta bila par od leta 2004 do 2011 z nekaj vmesnimi prekinitvami. In plavolaska je bila in je tudi ostala prinčeva velika ljubezen. Po razhodu nista prekinila stikov in sta ostala zelo dobra prijatelja. Poleg tega Chelsy, ki je sicer iz Južne Afrike, živi in dela v Londonu, kar pomeni, da se s Harryjem pogosto videvata. Nemalokrat tudi v klubih, kamor sta nekoč zahajala skupaj. A ker sta bila pač premlada in je bil Harry preveč divji, njuna ljubezen ni zdržala. Chelsy ni prenesla, da se Harry rad spogleduje z drugimi ženskami.

Skupne počitnice

Kadar le lahko, se Chelsy odpravi na obisk v svojo rodno domovino, v Južno Afriko. In letošnje poletje naj bi se tja odpravljal tudi princ Harry, ker načrtuje nekaj časa preživeti prav s Chelsy in njeno družino. Chelsyjin oče Charles je multimilijonar, ki služi mastne denarje z luksuznimi safariji. Tudi princ je navdušen nad Afriko, še sploh nad Lesotom, kjer je sezidal šolo, njegova fundacija pa tam skrbi za otroke. Ker je Harry zapustil vojsko in s tem vojaško službo, nove zaposlitve pa še ni našel, ima časa na pretek in lahko ga preživi s Chelsy na drugem koncu sveta. V nekem intervjuju je dejal, da bo veliko časa preživel v Afriki, kjer bo tudi veliko delal. Med drugim se bo posvetil gibanju proti divjim lovcem. "Številni se sprašujejo, zakaj tako rad hodim v Afriko. Odgovor je preprost – tam sem lahko med ljudmi samo navaden človek, nihče se ne ozira na to, da sem v resnici princ," skromno pravi Harry.

Harry ni kot Bridget Jones

Smešno, kaj vse pripišejo princu Harryju, ki je v Veliki Britaniji zelo priljubljen. Pred kratkim so ga v nekem intervjuju vprašali, ali se morda počuti nekako kot Bridget Jones. To se je nanašalo predvsem na njegov samski stan. A jim je lepo odgovoril, da še zdaleč ne. "Bridget Jones? Smešno, le od kot ta primerjava? Mogoče zato, ker tudi sam pišem dnevnik in sem samski? Bridget je bila nenehno nesrečna, sam pa še zdaleč nisem. Povsem zadovoljen sem sam s seboj in niti malo nesrečen, ker nimam punce," odkrito odgovarja Harry.

Priporočamo