Princ William in vojvodinja Kate sta se umaknila z dvora, saj sta sita vsega: Pojavljajo se vprašanja, kdaj se bosta vrnila (če sploh)

Vojvodinja Kate in princ William sta eden najbolj zglednih parov britanske monarhije. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
11. 1. 2021

V Veliki Britaniji tako kot v številnih drugih državah veljajo strogi protikoronski ukrepi.

Zato sta princ William in vojvodinja Kate Middleton še pred božičem "pobegnila" iz svojega doma v Kensingtonski palači v Londonu ter se preselila na posest na podeželju, imenovano Anmer Hall. Sklenila sta, da bosta tam šolala svoje tri otroke, poroča Mirror.

Čeprav je dvor že napovedal, da se bosta vrnila v njuno uradno rezidenco v Londonu, se to očitno ne bo zgodilo tako hitro. A ne glede na to, da sta na drugi lokaciji, sta obljubila, da bosta opravljala svoje dolžnosti v trenutkih, ko v državi vlada zdravstvena kriza.

A britanski mediji so prenesli besede neimenovanega vira, da se na dvoru že pojavljajo ugibanja, da se bosta William in Kate odločila trajno ostati v Anmer Hallu. Pred kratkim se je namreč izvedelo, da ima princ William težave s fizično in psihično izčrpanostjo, tako da naj bi ga vojvodinja Kate prosila, naj si pomaga s psihoterapijo. Teh poročanj na dvoru niso komentirali, očitno pa je, da par še kako potrebuje mir, ki ga njuni družini zagotavlja podeželsko življenje.

Priporočamo