Princ William: Še vedno pogreša svojo mamo

Princ William: Še vedno pogreša svojo mamo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 9. 2016

Izguba družinskega člana, še posebno v mladih letih, ni najlažja stvar, kar ve tudi princ William, ki je pri petnajstih letih v prometni nesreči izgubil svojo mamo princeso Diano.

Kako se je ob tem počutil takrat in kako se danes, sicer v javnosti ne govori pogosto. Se je pa razgovoril ob obisku hospica Keech v angleškem Lutonu. Tam je namreč srečal štirinajstletnega dečka Bena Hinesa, s katerim sta se zapletla v pogovor. Fant mu je zaupal, da sta z bratom pred dobrim letom dni ostala brez mame, saj je ta umrla za rakom. A kljub temu, da jima hospic pomaga, da bi njeno izgubo lažje prebrodila, jo fanta še vedno močno pogrešata.

Princ mu je zaupal, da ve, kako se počuti, saj tudi sam še vedno vsak dan pogreša svojo mamo, pa čeprav je od njene smrti minilo že dvajset let. V nadaljevanju pogovora je fantu tudi povedal, da se mu zdi normalno, da je žalosten in da pogreša svojo mamo. Zdi pa se mu zelo pomembno, da se s svojimi bližnjimi o tem pogovarja. Dodal je tudi, da s časom vse postane lažje.

Priporočamo