Princesa Eugenie: Govorice o poroki neresnične

Princesa Eugenie: Govorice o poroki neresnične (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
30. 8. 2016

Vojvodinja Yorška je zanikala govorice, da naj bi se njena hčerka, princesa Eugenie, kmalu poročila. To so zanikali tudi iz palače. Dejstvo pa je, da se par ne bo razšel, tako kot se je njena druga hčerka Beatrice ...

Princesa Beatrice in Jack Brooksbank sta par že šest let, vse odkar sta se spoznala v Švici. Proti koncu leta naj bi se zaročila, prihodnje leto pa poročila. Vendar pa je Sarah Ferguson oziroma vojvodinja Yorška te govorice takoj zanikala. Vest se je razširila kmalu za tem, ko je princesa Beatrice povedala, da se je razšla s fantom, s katerim sta bila par kar deset let. Res pa naj bi bilo, da se par seli v Kensingtonsko palačo, ki je tudi uradni dom vojvodinje Kate in princa Williama.

Jack Brooksbank se je šolal na univerzi Stowe v Buckinghamshiru, a namesto da bi se posvetil bančništvu, se je raje usmeril v gostinstvo. Tako je bil zaposlen v lokalu Admiral Codrington v Chelsea. Pravzaprav gre za pub, ki je na nekoliko višji ravni. Nato je presedlal v Markham Inn, kjer je bil tri leta, potem je postal menedžer lokala Mahiki, enega najprestižnejših lokalov v londonskem predelu West End.

Princesa Eugenie pa trenutno dela v umetnostni galeriji Hauser and Wirth. Jacka imajo na angleškem dvoru radi. Prijatelj blizu para pravi, da ga vsako leto povabijo tudi na počitnice. "Sarah se do njega vede tako, kot bi že bil uradno njen zet. Predvsem Sarah in Andrew imata Jacka zelo rada. Kako tudi ne, saj je zelo prijeten in ima rad Eugenie."

Princesa Eugenie je prej delala v New Yorku v dražbenem podjetju Paddle8, v domovino pa naj bi se vrnila zaradi mamljive plače in možnosti, da živi blizu fanta Jacka Brooksbanka.

Kot otrok je imela Eugenie velike težave s hrbtenico, saj je trpela za skoliozo. Prav to je bil vzrok, da so ji ortopedi pri 12 letih operirali hrbtenico in jo pozneje tudi uspešno zdravili. Tako uspešno, da se ji bolezen ni nikoli več ponovila. "Če ne bi šla takrat na operacijo, bi bila moja podoba danes povsem drugačna. Hrbtenica bi bila zgrbljena," je Eugenie odkrita o svoji bolezni, saj želi pomagati otrokom, ki trpijo za skoliozo.