Ramazzotti v Ljubljano z družino, osebnim kuharjem in fitnes opremo!

14. 9. 2015

Teden dni pred koncertom Erosa Ramazzottija v Ljubljano razkrivamo še nekaj podrobnosti, vezanih na prihod italijankega megazvezdnika. Med drugim tudi to, da bo Eros na turneji potoval s svojo družino, natančneje soprogo Marico Pellegrinelli, 4-letno Raffaelo Mario in 6-mesečnim Gabriom Tulliom. Na nekaj koncertih pa se bo očetu pridružila tudi najstarejša hči iz zakona z Michelle Hunziker, 18-letna Aurora Sophie.

Ne le za prehrano družine, temveč za skupno 120 oseb Erosove ekipe, bo skrbela Erosova zasebna kuhinja. Vodi jo vrhunski italijanski kuhar, ki po besedah glasbenika pripravlja najokusnejše domače jedi. Le-ta bo Ramazzottija spremljal na celotni turneji, ki se zaključuje aprila 2016. Sicer pa bodo vso opremo, ki jo Eros za izvedbo svojega spektakla potrebuje, pripeljali s kar desetimi tovornjaki, v njih pa poleg tehnične opreme najdemo tudi fitnes opremo, reden pripomoček Ramazzottijevega vsakdana. Ali ga pred koncertom uporablja tudi ostala ekipa, ki na turneji potuje s štirimi "tourbus-i", Italijan tokrat ni razkril.

Sicer pa se tako v Ljubljani kot tudi na ostalih prizoriščih obeta zares izjemen spektakel. Le ta se bo zgodil na odru, oblikovanem posebej za megazvezdnika. Oder bo v obliki črke V, odlikovala pa ga bo tudi vrhunska svetlobna predstava s številnimi laserji in zasloni. Za pokušino je Eros fotografiji odra objavil tudi na svojem družbenem omrežju:

V dresu slovenske nogometne reprezentance?

Eros pa je nedavno postal tudi lastnik dresa slovenske nogometne reprezentance. Italijanski glasbenik namreč poleg ljubezni do glasbe goji tudi veliko ljubezen do nogometa. Pred prihodom v Slovenijo pa si je zaželel omenjeni dres. Na vprašanje, ali si je s tem omislil opravo za Stožice, bomo odgovor dobili že 22. septembra na ljubljanskem koncertu zvezdnika. Vstopnice za dogodek si zagotovite čim prej.