Rebel Wilson: Večja telesna teža prinaša uspeh

Rebel Wilson: Večja telesna teža prinaša uspeh (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2016

Rebel se je pred nekaj leti odločila, da se bo zredila, ker je kot stand-up komičarka hotela požeti več smeha občinstva.

Avstralka, ki si je igralsko ime ustvarila kot Fat Amy v glasbeni komediji Prava nota, je že dolgo pred prebojem v Hollywood spoznala, da utegne biti njena telesna teža ključ do uspeha. V svoji prvi predstavi je 36-letnica namreč nastopila ob igralki, ki je bila težja od nje in je požela tudi več smeha občinstva.

"Takrat sem pomislila: 'O, to dekle pa ljudi spravlja v smeh z veliko večjo lahkoto kot jaz. Zakaj le?' Ni se mi zdelo, da bi bila med nama velika razlika v talentu," je Rebel obudila spomine na začetke svoje kariere in nadaljevala: "Še vedno se spomnim, da sem si mislila: 'Po mojem se razlog skriva v tem, da je debelejša od mene. ' Sicer ne vem, ali je bilo to ravno zavestno, a mislila sem si, da bom deležna več smeha, če bom debelejša ... In nenadoma sem bila debelejša ter snemala komedije."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri