Rob Kardashian je zaročen, sestre molčijo

ZAROKA PO ŠTIRIH MESECIH:
Devetindvajsetletni Rob in Chyna sta se zaročila po le štirih mesecih zveze.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 4. 2016

Čeprav sta Rob Kardashian in Blac Chyna z začetkom ljubezenske zveze dvignila kar nekaj prahu, sta jo zdaj okronala z zaroko. Parček je na veliki korak namigoval že vse od začetka zveze, tokratno veselo novico pa je potrdilo več njunih prijateljev, Robove slavne sestre pa so se v dneh po objavi novice zavile v molk.

Po poročanju tujih medijev naj bi Rob Chyno zaprosil z velikim diamantnim pristanom v striptiz klubu, kjer se jima je na ta pomemben večer pridružila tudi njena mama. In čeprav smo o Robu pred začetkom zveze s Chyno poznali le nekaj informacij, je parček že vse od začetka ljubezni precej aktiven na družabnih omrežjih, predvsem na priljubljenem Snapchatu, kjer oboževalci lahko pravzaprav sledijo vsakemu njunemu koraku.

Prav zato ne preseneča, da sta veselo novico sporočila prav prek tovrstnih omrežij; Rob je na svojem profilu na Instagramu objavil fotografijo Blac Chyne s kopico denarja in bleščečim prstanom, Chyna pa je večkaratni diamant v seriji treh videoposnetkov občudovala na svojem Snapchatu.

Čeprav je Rob veljal za najbolj zadržanega, ko je beseda nanesla na družabna omrežja, so brez besed ob njuni veliki novici tokrat ostale njegove slavne sestre. Kourtney, Khloe, Kim, Kylie in Kendall so bile z mamo Kris in svojimi partnerji namreč na zimskem oddihu v dolini Vail v Koloradu, in čeprav so bile na svojih omrežjih izredno aktivne, se niti ena ni dotaknila teme Robove zaroke. V imenu družine Kardashian-Jenner je čestitke tako izrekel le Tyga, Chynin nekdanji partner in oče njunega sina Kinga, ki je na svojem Twitterju zapisal le, da je vesel, če je mama njegovega otroka vesela.

Ob novici o zaroki Roba in Chyne je oboževalce namreč izredno zabavalo to, da bo Tyga kot partner slavne Kylie Jenner po poroki postal stric svojemu sinu, šaljivih namigovanj pa se je Tyga otresel z izjavo, da naj malega Kinga ne vključujejo v takšne in drugačne šaljive komentarje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story17/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 17/2016

Story 17/2016, od 21. 04. 2016