Robbie Williams bo sodeloval pri muzikalu po knjigi Davida Walliamsa

Robbie Williams bo sodeloval pri muzikalu po knjigi Davida Walliamsa (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
26. 5. 2018

Glasbenik Robbie Williams in njegov sodelavec Guy Chambers po informacijah britanskega BBC delata na muzikalu po knjigi The Boy in the Dress (Deček v krilu) tudi pri slovenskih mladih bralcih priljubljenega avtorja Davida Walliamsa. Predstava naj bi bila na sporedu prihodnje leto.

Iz Royal Shakespeare Company so za BBC sporočili, da ta hip pri uprizoritvi Walliamsove knjige sodelujejo z avtorjem, Williamsom, Chambersom in Markom Ravenhillom, niso pa navedli, katere vloge prevzemajo pri projektu, saj je za enkrat še v povojih. Več bodo naznanili v začetku prihodnjega leta.

Williams in Chambers sta tesno sodelovala pri glasbenikovih prvih petih solo albumih, ki so se uspešno prebili v vrhove britanskih glasbenih lestvic. Skupaj sta med drugim ustvarila Williamsove uspešnice Let Me Entertain You, Angels in No Regrets.

Knjiga The Boy in the Dress pripoveduje zgodbo 12-letnega Dennisa, ki se rad oblači tudi v dekliška oblačila, ob tem pa je deležen različnih reakcij s strani družinskih članov in prijateljev. Med drugim je že dočakala televizijsko priredbo v produkciji BBC, v kateri so nastopili Jennifer Saunders, Meera Syal in James Buckley.