S čim bodo slavni obdarili svoje najdražje?

S čim bodo slavni obdarili svoje najdražje? (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
24. 12. 2014

Slavne obraze smo zaslišali, s čim bodo letos presenetili svoje najbližje.

Regina

Obdarujem vse, ki jih imam rada, čeprav darila niso pomembna, ampak namen in to, da pokažeš, da imaš nekoga rad. Sicer pa kupujem darila, ki so slastna in koristna za dušo in telo. Zame je darilo že, če dobim klic ali sporočilo. Če prav pomislim, so mi všeč majhne pozornosti.

Tanja Kocman

Obdarujem predvsem bližnjo družino ter prijatelje. Letos pa bom še psa. Sicer sem bila prej slaba v izbiranju daril in me je mama že moledovala, naj raje ne kupim nič kot pa vse 'nabiralce prahu'. Tako zdaj kupujem praktična darila, za katera vem, da so zagotovo uporabna. Ne nazadnje štejeta namen in vednost, da te Božiček ni izpustil s svojega seznama.

Tina Gaber

Obdarovala bom družino, najbližje sorodnike in fanta. Darila pa ne bodo preveč draga, ampak se bom potrudila, da bodo izbrana. Tudi mene razveseli vsako darilo, ker je znamenje pozornosti. Kot otrok sem bila najbolj vesela, če sem dobila novo oblačilo. (smeh)

Lea Perovšek

Lani sem znance oziroma prijatelje obdarila s praženimi mandeljni, ki sem jih pripravila sama. Mislim, da s tovrstnimi sladkimi malenkostmi nikoli ne moreš zgrešiti. Tudi mene najbolj razveseli kaj sladkega ali pa nekaj, kar res potrebujem ali pa sem si zelo želela vse leto. In ko na primer že skoraj obupam ali pa na to pozabim, me nekdo preseneti z darilom. Najmanj pa se razveselim daril, kot je komplet skodelic, ki jih ne potrebujem, ali kaj podobnega, to se mi zdi tako brezosebno.