S kom živi Adriana Lima in kateri zvezdnik serijsko lomi ženska srca!

7. 4. 2015
Deli
S kom živi Adriana Lima in kateri zvezdnik serijsko lomi ženska srca!

Nenavadnih in bizarnih cvetk iz življenja zvezdnikov v medijih dnevno zlepa ne zmanjka. Zbrali smo jih nekaj zanimivejših, ki ste jih morda v zadnjih nekaj tednih spregledali.

Zlomil številna dekliška srca

Oboževalke fantovske skupine One Direction so doživele velik šok. "Moje življenje s skupino One Direction je bilo več, kot sem si kdaj lahko predstavljal. Po petih letih pa čutim, da je zdaj pravi čas, da zapustim bend. Opravičujem se oboževalcem, če sem koga razočaral, a moram storiti to, kar v srcu čutim, da je prav," je dejal Zayn Malik, ki je kolege zapustil zato, ker si želi biti normalen 22-letnik, ki se lahko sprosti in ima zasebno življenje.

Živi s fantom

Adriana Lima in 30-letni Joe, ki si kruh služi kot borec MMA, po novem živita skupaj v stanovanju, ki ga je brazilska lepotica najela v Miamiju. "Adriana in Joe sta se v zadnjem času zelo zbližala. To, da živita pod isto streho, pa ne pomeni, da načrtujeta kaj resnejšega," je dejal vir in pojasnil, da se Adriana, ki uradno še ni ločena od Marka Jarića, tudi po ločitvi ne namerava poročiti z Joejem.

Sama na letališču

Brazilsko manekenko Alessandro Ambrosio so papraci ujeli na letališču, seveda nikoli brez nepogrešljivega kovčka Rimowa, ko se je odpravljala na poslovno potovanje. Nasmeh na obraz ji je najverjetneje narisala misel na njena prikupna otroka, ki sta po njenih besedah njen pravi zaklad. Alessandra, ki rada potuje, predvsem pa veliko potuje zaradi službenih obveznosti, je že večkrat poudarila, da na poti najbolj pogreša svoje najbližje. Tako ni dneva, ko s svojo šestletno Anjo in dveletnim Noahom ne bi opravila vsaj kratkega pogovora. Priljubljena manekenka želi otrokom pričarati kar se da normalno otroštvo, ne glede na vso odsotnost in obveznosti zaradi svoje manekenske kariere.

Vrnitev priljubljene serije

Iz televizijske hiše Fox so sporočili, da se kultna znanstveno­fantastična serija Dosjeji X vrača na male zaslone. Snemanje novih šestih epizod se bo začelo že poleti, glavna junaka, posebna agenta FBI Foxa Mulderja in Dano Scully, pa bosta ponovno upodobila David Duchovny in Gillian Anderson. "Po 13-letnem premoru je svet postal če bolj čuden, zato je popoln čas za novih šest zgodb," je izja­vil avtor serije Chris Carter.

Z bivšim noče imeti opravka

Ko je Pamela Anderson februarja vložila zahtevo za že drugo ločitev od Ricka Salomona, je izjavila, da nista seksualno kompatibilna in da se je zaradi tega naveličala seksati z njim. Od takrat se je situacija med njima očitno še poslabšala, saj po besedah dobro obveščenega vira s profesionalnim igralcem pokra noče imeti več opravka: "Pamela želi, da Rick povsem izgine iz njenega življenja, nikoli več se noče pogovarjati z njim."

Kolegovo smrt prebolela s seksom

"Ko je Paul umrl, sem resnično ponorela. Veliko stvari, ki sem jih delala v zadnjih dveh letih, niti slučajno ne bi počela, če bi bila moja glava v redu," je brez dlake na jeziku povedala 36-letna igralka Michelle Rodriguez, ki jo je smrt kolega Paula Walkerja, za katerega je bila 30. novembra 2013 usodna prometna nesreča, močno prizadela. "Imela sem občutek, da mi nič ne bo pomagalo preboleti Paulove smrti. Ko je umrl, se je zdelo, da sem umrla z njim. Nisem se počutila živo, zato sem se začela forsirati zunaj vseh meja normale. Da bi pozabila, sem pila, seksala in potovala," je še razkrila Michelle, ki je s Paulom igrala v seriji filmov Hitri in drzni. Danes je Michelle na srečo potolažena in umirjena, saj se je nekega jutra pogledala v ogledalo in si rekla, da se mora naučiti spoštovati in ceniti življenje.

Jokala na odru

Ko je Ariana Grande na enem od nedavnih nastopov pela pesem My Everything, preprosto ni mogla zadržati solz. To pesem je namreč posvetila lani umrlemu ljubljenemu dedku, zato so jo premagala čustva. Iz neprijetne situacije so jo rešili njeni oboževalci, ki so začeli peti skupaj z njo, za kar se jim je po koncertu zahvalila na družabnih omrežjih.

Ni še obupal nad ženo

Russell Crowe je razmerje z Danielle Spencer začel že davnega leta 1989, 14 let pozneje sta se sprehodila do oltarja, nato pa dobila dva sinova, danes 11-letnega Charlesa in osemletnega Tennysona. Oktobra 2012 sta se sicer razšla, a sta ostala v zelo dobrih odnosih, zato 50-letni igralec še vedno odkrito upa, da bosta s pet let mlajšo pevko v ljubezni poskušala znova: "Danielle ljubim od leta 1989 in to se ne bo nikoli spremenilo. Pogosto jo gledam in razmišljam o tem, kako je mogoče, da nama ni uspelo. Tega še vedno ne dojemam, ker se moja čustva niso spremenila." Russell in Danielle niti dobri dve leti po koncu ljubezenske zgodbe nista vložila zahteve za ločitev, veliko časa pa skupaj preživljata s svojima otroka. "Zame je najpomembneje, da naju otroka vidita kot skladna starša in da sva ostala prijatelja," je lani izjavila Danielle.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik