Sandra Bullock se gre po novem 'odprto razmerje'!

Sandra Bullock se gre po novem 'odprto razmerje'! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2015

Enainpetdesetletna ameriška igralka in filmska producentka Sandra Bullock je po več razočaranjih v ljubezni pred meseci spet zbrala pogum in začela hoditi na zmenke.

Novo srečo v ljubezni je poskusila s fotografom in nekdanjim modelom Bryanom Randallom, ki je torej dobil priložnost, da ji dokaže, da vendarle niso vsi moški isti.

To pa nikakor ne pomeni, da se je Sandra povsem brezskrbno predala čustvom. Nasprotno, tokrat se je odločila, da bo na ljubezenskem področju bolj kot s srcem razmišljala z glavo, saj v nobenem primeru noče ponoviti napak iz preteklosti. In zaradi vsega tega se ne bo zavezala le enemu moškemu.

Po poročanjih spletne strani Radar Online imata Sandra in njen 49-letni postavni ljubimec odprto razmerje! Eden od razlogov za to naj bi bila tudi Bryanova temačna preteklost, zaradi katere se je Sandra odločila, da je enostavno bolje, če se najprej dobro spoznata.

"Dobiva se tudi z drugimi moškimi, z Bryanom se le zabavata," je pojasnil dobro obveščeni vir, ki je igralki blizu, in dodal: "Konec tega razmerja bi bil torej lahko ravno tako hiter, kot je bil začetek. Sandra preprosto noče planiti okoli vratu prvemu tipu, ki pride mimo, ampak bi na začetku rada imela odprte vse možnosti."

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo