Sandra Bullock si je našla zelo privlačnega fanta!

Sandra Bullock si je našla zelo privlačnega fanta! (foto: profimedia) profimedia
17. 9. 2015

51-letna igralka Sandra Bullock se je zapletla v novo razmerje, v katerem uživa s polnimi pljuči.

Srečnik, ki jo je osvojil, je 49-letni fotograf Bryan Randall, ki živi v sončnem Los Angelesu in si kruh služi tudi kot model.

Bryan

Sandra in Bryan naj bi se spoznala pred nekaj meseci, in sicer prek skupnih prijateljev. Kmalu zatem sta zaljubljeno plesala na poročni zabavi njenih hollywoodskih kolegov Jennifer Aniston in Justina Therouxa.

"Zelo ljubeče sta ravnala drug z drugim," je povedal eden od svatov. Tako fotografij novopečenega parčka kot tudi fotografij s poroke žal ni, je pa vir še razkril, da je Sandri uspel dober ulov, saj je Bryan zelo čeden: "Njen fant je izredno privlačen. Je zelo vroč, a hkrati tudi povsem normalen." Da oba prisegata na romantiko, je več kot očitno. To sta dokazala pred nekaj dnevi, ko je fotograf igralko povabil na večerjo v zahodni Hollywood, kjer ni varčeval s pozornostjo in nežnimi gestami.

"Ko sta jedla, jo je z eno roko ves čas objemal. Gladil jo je po koži in poljubljal po ramenu, nato pa sta se močno stisnila, da sta si lahko skupaj nekaj ogledala na Sandrinem mobilnem telefonu," je za revijo People povedal očividec.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo