Glasujte in odločajte o poteku tekmovanja za mistra Slovenije 2017

Glasujte in odločajte o poteku tekmovanja za mistra Slovenije 2017 (foto: Arhiv Mister Slovenija) Arhiv Mister Slovenija
11. 4. 2017

Na Facebooku poteka uradno glasovanje publike za Mister Slovenije 2017 in morda ste prav vi tisti, ki boste odločili o poteku in izidu priljubljenega tekmovanja. 

Aleks Klarić – 21 let, Koper
Aleksandar Radić – 19 let, Celje
Blaž Kričej Režek – 18 let, Ljubljana
Butrint Behluli – 18 let, Ljubljana
David Selan – 23 let, Cerklje na Gorenjskem
Davor Brečko – 22 let, Laško
Davor Gradič – 22 let, Šentjur
Dino Šunjerga – 21 let, Črnomelj
Emanuel Mark Nifosi – 20 let, Ljubljana
Franko Bajc – 21 let, Ajdovščina
Gregor Čeglaj – 27 let, Škofljica
Majk Peroša – 24 let, Piran
Nik Žujo – 23 let, Ljubljana
Vid Bjedov Kobe – 19 let, Ljubljana
Matic Zajc – 21 let, Črnomelj

Pred polfinalisti projekta Mister Slovenije 2017 je bila nova preizkušnja. Svoje adute so na ogled postavili objektivu ene izmed najbolj priznanih slovenskih fotografinj, Ane Gregorič, in se brez sramu podali v borbo za najbolj seksi mokrega lepotca.

Kje lahko glasujete?

Deseturno snemanje je bilo vredno vsakršne kapljice znoja, saj je bila ekipa ob koncu kljub vidni izčrpanosti zadovoljna z doseženim. Prepričajte se na lastne oči - fotografije so objavljene na uradni Facebook strani projekta Misterslovenia.com, kjer vse do polfinalnega dogodka poteka glasovanje publike.

Kako vplivate na izid?

Med petimi kandidati z največ všečki bo organizator določil 2, ki se bosta uvrstila neposredno v finalni del tekmovanja, ne glede na ocene žirantov na dan polfinala. Ostalih 13 pa se bo za preostalih 8 finalnih vstopnic potegovalo v soboto 22. aprila, ko bo v kranjskogorskem casinoju Korona potekal polfinalni spektakel prežet z glasbenimi in plesnimi točkami.

Priporočamo