Še malo, pa na britanski dvor spet pride dojenček

8. 4. 2015

Večina Britancev že nestrpno pričakuje, da bo vojvodinja Kate povila svojega drugega otroka. Spol še ni znan, zato pa so toliko bolj znane stave na stavnicah ...

Največ jih je prepričanih, da Kate pričakuje deklico, med imeni, ki naj bi jih izbrali, pa so Elizabeth, Charlotte, Victoria in Diana po pokojni mami princa Williama. Drugi otrok princa Williama in vojvodinje Kate naj bi prišel na svet v drugi polovici aprila. Če bo deček, se na stavnicah največkrat pojavljata imeni James in Philip. A tu se stave še ne ustavijo, največji koeficient (12 : 1) ima stava, da bo Kate, ko bo prišla z otrokom iz porodnišnice, nosila rožasto obleko in da bo otroka v naročju držal William. Nekateri so stavili tudi na to, da bo Kate rodila dvojčke ali celo trojčke.

Še vedno elegantna

Kljub visoki nosečnosti se Kate trebušček le malo pozna. In kadarkoli se pojavi v javnosti, vsi občudujejo njen elegantni videz. Pred kratkim je obiskala otroški center Brookhill v mestu Woolwich, kjer se je pojavila v pikasti črno-beli obleki, za katero je odštela le približno 60 evrov. Videz je dopolnila s črnim plaščem in čevlji v enaki barvi. Vojvodinja je kljub osmemu mescu nosečnosti zelo gibčna in ni niti za trenutek pokazala, da bi bila utrujena.

Nova hišna pomočnica

Tudi v kraljevi družini se zgodi, da hišna pomočnica po petih mesecih nenadoma da odpoved. To je naredila 34-letna Amy Wood in tako pustila mlado družino v zagati, saj mora zdaj na hitro najti novo pomočnico. Objavili so oglas, da iščejo nekoga, ki ima izkušnje z delom v gospodinjstvu v večji zasebni hiši. Poleg tega so zaželene tudi izkušnje v družinskem okolju s psi. Pomočnica bo morala opravljati vsakršna hišna dela, hkrati pa mora biti usposobljena tudi za delo z otroki. Na koncu oglasa pa so zapisali, da bo imela nova hišna pomočnica vsakodnevni opravek z novo generacijo prestolonaslednikov.

Značke: Kate Middleton

Priporočamo