Se nekaj plete med Gwen Stefani in Blakom Sheltonom?

Se nekaj plete med Gwen Stefani in Blakom Sheltonom? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2015

Gwen Stefani v zadnjem času res ni bilo lahko. Vodja ameriške rokovske skupine No Doubt je na začetku avgusta javno naznanila, da se po 13 zakonskih letih ločuje od 49-letnega glasbenika in igralca Gavina Rossdala.

Kot razlog za ločitev je 46-letnica navedla zdaj že vsem dobro znane nepremostljive razlike. Gwen in Gavin sta v zakonu dobila tri otroke in ves čas se je zdelo, da je njuno razmerje pravljično. Kakšna zmota! Če gre verjeti govoricam, je vodja skupine Bush svojo nekdanjo srčno izbranko večkrat prevaral.

Zdaj pa se govori tudi o tem, da med Gwen in 39-letnim Blakom Sheltonom, zvezdnikom kantrija in njenim kolegom iz žirije ameriške verzije glasbe­nega šova The Voice, preskakujejo iskrice.

Kako prikladno, da se je tudi Blake prav pred kratkim ločil od svoje soproge, 31-letne glasbene kolegice Mirande Lambert. Možnosti, da bi morebitno novo zvezdniško ljubezen oviral ljubosumni partner, torej ni. Poleg tega ljubezenske težave in stres, ki nastane ob ločitvi, pri Blaku niti slučajno niso opazni, s čimer se očitno strinja tudi Gwen, ki je o svojem kolegu pomenljivo dejala: "Zdi se, da je kavboj v šovu resnično srečen."

Preberite več na Cosmopolitan.si