Se Rumer Willis obeta uspešna kariera?

1. 6. 2015
Deli

Rumer Willis, hčerka nekdanjih hollywoodskih zakoncev Brucea Willisa in Demi Moore, je zmagala v ameriški verziji priljubljene oddaje Zvezde plešejo. S tem je najverjetneje naredila še en velik korak k uspešni karieri v svetu šovbiznisa.

Rumer Willis je že pokazala, da zna igrati, zdaj pa je dokazala še svojo nadarjenost za ples. Hčerka nekdanjih igralskih zakoncev, 60-letnega Brucea Willisa in 52-letne Demi Moore, je pred nedavnim namreč zmagala v ameriški različici šova Zvezde plešejo. Zaradi tega se je znašla v središču zanimanja javnosti in je vsaj trenutno najverjetneje najbolj vroča članica igralskega klana Willis-Moore. Sicer 26-letnica že pred zmago v omenjenem šovu ni bila ravno neznana, a resnici na ljubo njena igralska kariera do zdaj ni bila nič posebnega. In to kljub temu da se že skoraj 20 let redno pojavlja na velikih platnih in televizijskih zaslonih.

V svojih prvih manjših angažmajih je nastopala v družbi svoje mame Demi, prvič v Nekoč in danes, komični drami iz leta 1995, leto dni pozneje pa še v komični kriminalni drami Striptiz, v kateri je upodabljala Demijino hčerko. Po ločitvi, do katere je prišlo leta 2000, sta se Bruce in Demi očitno odločila, da bosta imela neke vrste skupno skrbništvo nad kariero svoje najstarejše hčerke. V naslednjih dveh filmih je Rumer, ki ima še dve sestri, namreč delala družbo svojemu očetu Bruceu. Gre za komedijo Morilec mehkega srca in akcijski triler Talec, v katerem sta Bruce in Rumer upodabljala očeta in hčerko. Sledilo je še nekaj igralskih angažmajev, med drugim v srhljivki Sestrstvo, ki je kritiki in gledalci niso sprejeli ravno najbolje.

Od takrat, torej od leta 2009, smo Rumer večinoma videvali le še v kratkih filmih in manjših vlogah v serijah. Leta 2012 je nastopila v še posebno v ZDA priljubljeni humoristični seriji Deloholiki, leto dni pozneje pa v najstniški dramski seriji Ljubke lažnivke in kriminalni seriji Havaji 5.0. No, videli pa smo jo lahko tudi v več delih serije 90210, predelavi kultne najstniške serije Beverly Hills, 90210. Morda to sicer ne zveni pretirano obetavno, a trenutno sta v fazi postprodukcije dva njena filma, triler Return to Sender, v katerem je zaigrala z Rosamund Pike, in komedija The Escort, v kateri sta ji družbo delala Lyndsy Fonseca in Bruce Campbell. Leta 2008 pa se je Rumer lotila še nekoliko drugačnega posla in nastopila v reklamni kampanji podjetja Ocean Pacific, ki je najbolj znano po kopalni in surferski modi. Družbo sta ji med drugim delali glasbenica Christina Milian in igralka Kristin Cavallari.

No, pred kratkim pa je Rumer prav v oddaji Zvezde plešejo predstavila svojo kozmetični linijo. Sodelovanje s podjetjem ColourPop Cosmetics se je začelo z dvema šminkama in štirimi senčili za veke, trenutno pa so na spletni strani omenjenega podjetja v ponudbi že tri njene šminke in pet senčil za veke. Povsem logično je, da bo Rumer poskusila kar se da dobro izkoristiti dejstvo, da se je po zmagi v priljubljenem plesnem šovu znašla v središču pozornosti javnosti. Če ji to slučajno ne bo uspelo, pa ji še vedno ostaneta slavna starša, ki ji bosta prav gotovo zagotovila še kakšno filmsko vlogo.

Ali pa se bo po pomoč zatekla k 37-letnemu Ashtonu Kutcherju, nekdanjemu soprogu svoje mame in zvezdniku humoristične serije Dva moža in pol, ki z igralsko kolegico Milo Kunis vzgaja sedemmesečno hčerkico Wyatt. Njen nekdanji očim ji je namreč zelo naklonjen in ji posledično z veseljem pomaga. Ravno tako kot njena starša, ki sta seveda sedela med občinstvom, je tudi Ashton podpiral Rumer v šovu Zvezde plešejo. "Rumer, zelo sem ponosen nate. Ti si umetnica gibanja," je med drugim napisal na Twitterju. Da je tudi umetnica igre, pa bo morala Rumer še dokazati ...

Napisal Tim Jeras

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk