Po Whitney Houston zdaj tudi Bobbi Kristina

27. 7. 2015
Deli
Po Whitney Houston zdaj tudi Bobbi Kristina (foto: profimedia)
profimedia

BBC poroča, da je umrla Bobbi Kristina Brown, hči pokojne Whitney Houston. Spletni mediji poročajo, da se je njena družina odločila, da ji prenehajo dajati vsakršna zdravila.

Za Whitney Houston leta 2012 ni bilo pomoči in je zelo prekmalu, v 49. letu starosti, zapustila ta svet. Za družino pa se nadaljuje najhujša nočna mora, saj si še vedno ni povsem opomogla od prerane smrti ljubljene pevke, zdaj pa je preminula še njena hčerka, komaj 22-letna Bobbi Kristina.

Naj spomnimo ...

Bobbi Kristino Brown so 31. januarja 2015 neodzivno našli v kadi na njenem domu v zvezni državi Georgia.

Bobbi je nezavestno našel njen soprog Nick Gordon, in še preden je prispela prva pomoč, jo je začel oživljati. Zdravniki se še zdaj borijo za njeno življenje in pravijo, da bo pravi čudež, če si bo povsem opomogla. Njen oče Bobby Brown je medije prosil za spoštovanje zasebnosti, ker je celotna družina v šoku. Seveda so zaradi okoliščin policisti preiskali dom Kristine in Nicka, a po prvih podatkih naj ne bi našli prepovedanih substanc. Še vedno pa obstaja sum, da je vzela prevelik odmerek mamil.

Po navedbah tujih medijev naj bi bila Bobbi obsedena s smrtjo nesrečne mame in je nenehno razmišljala o tem. Poleg tega je v zadnjem času nenehno govorila o tretji obletnici mamine smrti in o tem, kako zelo jo pogreša in da verjetno nikoli ne bo prebolela, da jo je zapustila na takšen način. Viri blizu družine pravijo, da ima Bobbi tudi bipolarno motnjo, zaradi katere spreminja razpoloženja.

Kmalu po Whitneyjini smrti se je Bobbi Kristina zaročila z Nickom Gordonom, ki ga je Whitney vzela k sebi in skrbela zanj kot za sina, uradno pa ga ni posvojila. Bobbi je z Nickom odraščala kot s polbratom. Nick ji je takrat tudi podaril prstan s safirjem in tako sprožil govorice o njuni zaroki. Čeprav sta to novico zanikala, češ da gre samo za darilo, je Kristina pozneje v neki pogovorni oddaji povedala, da se bosta z Nickom poročila.

"Družina me želi prikazati kot zelo slabo osebo," je dejal Nick, takrat pa se je oglasila tudi Bobbi: "Nočejo, da bi nama uspelo." Njena babica je že od samega začetka nasprotovala njuni zvezi, saj meni, da Nick slabo vpliva na vnukinjo. Hkrati je zaskrbljena, da bo par hitro zapravil imetje, ki ga je Bobbi podedovala po mami. Tudi javnost je nekoliko zadržana do te zveze, saj v njiju še vedno vidi brata in sestro, čeprav to nista.

"Bobbi Kristina je še vedno zelo ranljiva zaradi mamine izgube, Nick pa je njen steber, na katerega se lahko nasloni," zatrjuje neimenovani vir. Toda ko so se med njima razvila globlja čustva, je Bobbijina družina začela negodovati, je še povedal vir blizu družine.

Kakorkoli že, par se je poročil in zdelo se je, da je med njima vse v redu. Samo senca Whitneyjine smrti je očitno nenehno ležala nad Bobbi, ki je niti Nick ni mogel pregnati.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec