Severina pravi: "Mlajše je slajše!"

Severina pravi: "Mlajše je slajše!" (foto: Story press) Story press
Vir: Story
16. 5. 2015

Očitno je tudi Severina podlegla trendu mlajših moških. Postavna 43-letnica ima novo ljubezen, in sicer nekdanjega nogometnega vratarja Igorja Kojića, ki šteje 'le' 28 pomladi. Sama pravi, da se je vanj zaljubila do ušes.

In kdo je sploh mladenič, ki je ukradel srce hrvaški pevki Severini? Je sin znanega srbskega pevca Dragana Kojića Kebe, ki je znan kot velik osvajalec ženskih src. Igor je tudi nekdanji vratar, ki je svojo kariero začel v mladinskih vrstah Crvene zvezde in pozneje prestopil v Obilić. Preden se je poslovil od nogometne kariere, je športno srečo poskušal najti tudi v tujini, v romunskem Dinamu, nekaj časa pa je bil tudi na Portugalskem.

Trenutno dela kot nogometni menedžer na Dunaju. Srbskim medijem je znan tudi po tem, da se rad ogreje za slavne lepotice. Ljubil je vrsto manekenk, od Irene Ibrahimović, ki je sodelovala v srbskem resničnostnem šovu Farma, do Ksenije Vujović in mnogo drugih. Pred dvema letoma pa so se po medijih razpisali o njegovi spolni usmerjenosti, saj naj bi sodeloval pri beograjski Paradi ponosa. A je dal takoj jasno vedeti, da je velik ljubitelj žensk. In to je dokazal tudi, ko se je februarja zagledal v Severino. Zgodilo se je na njenem zadnjem koncertu v beograjskem Sava centru in bila naj bi ljubezen na prvi pogled.

Med njima se je takoj zaiskrilo in ni minilo dolgo, da sta postala par. Sicer se ne vidita pogosto, a ljubezen vzdržujeta prek družbenih mrež, vsak prosti trenutek pa izkoristita tudi, da se vidita v živo. Ko se je na primer Severina vrnila iz Kanade, kjer je imela nekaj nastopov, je Igor takoj prišel v Zagreb, da bi skupaj z njo praznoval njen 43. rojstni dan.

Res pa je, da Severine nihče več ne jemlje prav resno, ko gre za ljubezen. Še vedno se je drži vzdevek večna zaročenka, saj je bila zaročena kar petkrat, niti enkrat pa ni stopila pred oltar. Bila je v zvezi s pevcem skupine Kojoti Alenom Marinom, kar nekaj let pa je govorila, da je tik pred poroko s podjetnikom Srećkom Vargekom. Potem je v javnost prišel domači porno filmček z Milanom Lučićem in zaroka se je razdrla. Dve leti po škandalu se je zaljubila v Mateja Čuljaka, leta 2008 pa se je njeno srce ogrelo za Slavka Šajinovića. Ljubezen je trajala dve leti, ko se je nesmrtno zaljubila v srbskega kralja bakra Milana Popovića, s katerim ima tudi sina Aleksandra.

Čeprav je zagotavljala, da je to ljubezen njenega življenja, pa le ni bilo tako, saj sta se kar grdo razšla in sta še zdaj na sodiščih zaradi skrbništva nad sinom. Zato je večina skeptična tudi glede nove Severinine ljubezni in ji ne verjame, ko govori, da še nikoli ni bila tako zaljubljena.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story19/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 19/2015

Story 19/2015, od 07. 05. 2015