Severina v lateksu prepeva o silikonih

Severina v lateksu prepeva o silikonih (foto: Marko Vulević) Marko Vulević
7. 7. 2016

Samo mesec dni po objavi pesmi Sekunde, ki ima na you tube-u že preko 5 milionov pregledov, Severina najavlja novo pesem, ki nosi naslov Silikoni.

V pesmi se ji je pridružila mlada in provokativna Sajsi MC, ki je Severino navdušila s svojo pesmijo Nadrkano Hodanje.

Pesem Silikoni je posebna, drugačna, hkrati pa gre hitro v uho. Za videoopodobitev je zadolžen Petar Pašić, ki je dobil nalogo, da prikaže kako deluje dovarna v kateri izdelujejo popolne ženske. Seveda morajo te popolne ženske potem, ko jih naredijo tudi testirati, da vidijo kako so vzdržljive za vremenske razmere in življenjske vplive. V vlogi šefice tovarne pa se pojavi regionalna igralska legenda Seka Sabljić. Severina v spotu navdušuje v opravah iz lateksa, za potrebe snemanja pa si je celo pobarvala lase na rdečo bravo.

Severina nam je povedala, da so se na snemanju spota neizmerno zabavali, čeprav so bile razmere zelo težke: "Ko smo snemali spot je bilo zelo vroče, poleg tega pa sem bila oblečena v oblačila iz lateksa, ker je vročino še potenciralo. Ampak na koncu je vse izpadlo vrhunsko. S Seko in Sajsi smo večkrat jokale od smeha in snemanje spota za pesem Silikoni mi bo za vedno ostalo v zelo lepem spominu."

"SILIKONI" v pesmi so metafora za vse tisto ker ženske počnejo, da bi bile popolne. Kakšna je pesem, katere glasbo podpisuje Bojan Vasić tekst pa Marina Tucaković in Sajsi MC ter kako izgleda spot pa si že lahko ogledate spodaj ...

Foto: Marko Vulević

Priporočamo