Severina Vučković: Podarila unikatno ikono

Vir: Nova
17. 5. 2016

Ena največjih medijsko zanimivih glasbenic, hrvaška pevka Severina, ki je po spektakularnem poročnem slavju srečna v objemu svojega moža Igorja Kojića, ne skriva zadovoljstva, da je naredila pravi korak v življenju s človekom, ki ga res ljubi in je popolnoma sprejel otroka iz njenega prejšnjega razmerja.

Severina Vučković: Podarila unikatno ikono Osebni arhiv, Planet Tv

Umetnica Azra v družbi zakoncev Kojić – Severine in Igorja – ni skrivala zadovoljstva, da se je velika pevska diva odločila za prav posebno darilo s pomenom za moža.

Severina Vučković: Podarila unikatno ikono Osebni arhiv, Planet Tv

Pravoslavna ikona za Severino oz. njenega moža je bila ustvarjena v Sloveniji.

Severinina nepozabna spektakularna poroka je bila precej skrivna, saj so v javnost v ekskluzivnih izdajah prišle le določene fotografije poročnega slavja, ki sta jih odobrila tako Severina kot njen Igor. No, mi smo raziskali nekaj povsem ekskluzivnega s tradicionalne srbske poroke, kjer je Severina svojemu možu izročila posebno poročno darilo, izdelano v Sloveniji, avtorica pa je Azra, slovenska umetnica bošnjaškega rodu. Izvedeli smo, da gre za pravoslavno ikono Svetega Stefana Dečanskega, ki je Severina ni izbrala kot poročno darilo po naključju, marveč zelo premišljeno. Predaja darila je bila po mnenju povabljencev nekaj prečudovitega zaradi njene lepote in umetniške izraznosti, saj kot nam je uspelo izvedeti, ima umetnica Azra prav posebno moč, da v svoje unikatne mozaike vdihne življenje.

Priporočamo