Simpatična glasbenica Hannah Mancini se je prepustila zimskim radostim

4. 3. 2019 | Vir: Story
Deli
Simpatična glasbenica Hannah Mancini se je prepustila zimskim radostim (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Z najbližjimi se je podala čez mejo, v smučarski raj Bad Kleinkirchheim. 

Čeprav ima v mislih že prihajajoče glasbene projekte, se ji je uspelo za nekaj dni povsem odklopiti in v popolnosti užiti zimo. Z zavidanjem smo občudovali fotografije z zimskega oddiha v objemu avstrijske Koroške. “Rada imam praznični duh zime, pa seveda počitnice, ki so kot nalašč, da se poveseliš s prijatelji in družino. Rada imam tudi sončne hladne dni, snežne sprehode v naravi in zimske sončne zahode. Pa seveda smučanje v objemu hribov,” nam je zaupala Hannah, ki je prvič stopila na smučke že v rosnih letih.

Kot nam je pojasnila, ni to prav nič nenavadnega za kraje, od koder prihaja. “Prihajam iz majhnega mesta, ki leži v osrčju Skalnatega gorovja v Koloradu. Smučanje je tam zelo priljubljeno, zato smučam že, odkar sem dopolnila sedem let. Naučil pa me je oče,” je povedala glasbenica. Z družino se vsako zimo odpravijo k našim severnim sosedom, kjer preizkusijo bele strmine, in tudi letos ni bilo nič drugače. Kadar le najde nekaj prostega časa, se rada poda na smučišče, saj v smučanju res uživa.

“Tokrat smo prvič obiskali Bad Kleinkirchheim, ker pa tam ni bilo kaj dosti snega, smo se vozili na smučanje kakšnih 20 minut stran. Vsako leto se večkrat odpravimo na smučanje v Avstrijo, saj so razmere za smučanje navadno odlične. Prejšnji teden smo preživeli v Kitzbühelu, kjer je bilo snega precej več. Toliko, da je bilo že prav noro. Radi se podamo na Tirolsko ali pa v bližino Salzburga, skoraj povsod, kjer so razmere za smučanje dobre. Seveda smučamo tudi v Sloveniji, pa tudi v Italiji in Franciji,” je o svojih smučarskih potovanjih povedala Hannah.

Na oddihu v Bad Kleinkirchheimu ni manjkalo niti toplih vrelcev, v katerih se je lahko okopala po koncu smuke. Kot je povedala, uživa tako v smučanju kot poznejšem namakanju v topli vodi. Med smučarskimi oddihi pa si glasbenica nabere tudi dosti moči za prihajajoče projekte. Tudi letos bo na glasbenem področju zelo pestro. “Čaka nas veliko nastopov s Xequtifz. Res sem vesela, da nam to uspeva že skoraj desetletje. Kmalu bomo izdali več nove glasbe, česar se zelo veselim,” je ob koncu pogovora izdala Hannah.

Večkrat na leto smuča: Rada se je kopala tudi v toplih vrelcih

“Tokrat smo prvič obiskali Bad Kleinkirchheim, ker pa tam ni bilo kaj dosti snega, smo se vozili na smučanje kakšnih 20 minut stran. Vsako leto se večkrat odpravimo na smučanje v Avstrijo, saj so razmere za smučanje navadno odlične. Prejšnji teden smo preživeli v Kitzbühelu, kjer je bilo snega precej več. Toliko, da je bilo že prav noro. Radi se podamo na Tirolsko ali pa v bližino Salzburga, skoraj povsod, kjer so razmere za smučanje dobre. Seveda smučamo tudi v Sloveniji, pa tudi v Italiji in Franciji,” je povedala Hannah. Na oddihu v Bad Kleinkirchheimu ni manjkalo niti toplih vrelcev, v katerih se je lahko okopala po koncu smuke. Kot je povedala, uživa tako v smučanju kot poznejšem namakanju v topli vodi.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Elle04/2019

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 04/2019

Story 04/2019, od 14. 02. 2019