Sin Michaela Douglasa ponovno pred kamero

Sin Michaela Douglasa ponovno pred kamero (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
9. 12. 2017

Cameron Douglas, sin hollywoodskega zvezdnika Michaela Douglasa, se je po služenju daljše zaporne kazni vrnil pred kamero.

Potomec slavnega igralca je v New Yorku posnel neodvisni kratki film Dead Layer, v katerem je odigral grafitarja, je poročanje revije Hollywood Reporter povzela nemška tiskovna agencija dpa.

Douglas (38) je bil na snemanju "zelo angažiran in discipliniran", je za revijo povedal režiser Carter Winter. Fotografije s snemanja je igralec objavil na Instagramu.

Douglas je bil lani izpuščen po skoraj sedmih letih zapora zaradi trgovine s prepovedanimi drogami. Nedavno je v New Yorku spremljal očeta in njegovo soprogo Catherine Zeta-Jones na filmski premieri. Kot je povedal za ameriško revijo People, se je družina v težkih časih precej bolj zbližala.

Cameron je edini otrok iz igralčevega prvega zakona s producentko Diandro Douglas. Ob svojem očetu in dedku Kirku Douglasu je stal pred filmsko kamero leta 2003 v komediji Vse ostane v družini. Od takrat se občasno pojavlja kot igralec.