Sinead O'Connor si bo spremenila ime

Sinead O'Connor si bo spremenila ime (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
11. 9. 2017

Irska pevka Sinead O'Connor je pred mesecem dni z izpovedjo na Facebooku pošteno prestrašila javnost, saj je opazno obupana povedala, da se vsak dan bori, da ostane živa. Pevka, ki se je že večkrat spopadala z duševnimi motnjami, bo 12. septembra tudi gostja pri slavnem televizijskem psihologu dr. Philu.

Petdesetletna pevka je, kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, sama prosila dr. Phila, če lahko nastopi v njegovi priljubljeni oddaji in odprto spregovori o bolezni ter jo s tem destigmatizira. Kot je razvidno iz napovednika oddaje, je pevka povedala, da ima dovolj tega, da je obravnavana kot norica in žrtev zlorab v otroštvu.

profimedia

Sinead O'Connor je dr. Philu zaupala, da jo je mama pretepala in spolno zlorabljala. Edina dobra stvar na moji mami je, da je mrtva, je povedala pevka. Ob tem je napovedala, da si bo spremenila ime. "Sinead O'Connor ni več, te osebe ni več," je povedala pevka, ki je svetovno slavo dosegla s pesmijo Nothing Compares 2 U.

Irska pevka je v svoji karieri večkrat razburjala javnost, najbolj, ko je v oddaji Saturday Night Live iz protesta proti otroškim zlorabam v Rimokatoliški cerkvi raztrgala sliko papeža Janeza Pavla II.

Priporočamo