Slavni bratje in sestre ki skupaj ustvarjajo v Hollywoodu

30. 8. 2016 | Vir: Lady
Deli

V Hollywoodu je kar nekaj bratov in sester, ki so vsak na svojem področju zelo uspešni. Kdo so in kaj delajo, pa vam zaupamo v nadaljevanju.

Taylor in Austin Swift

Medtem ko ima Taylor (26) za seboj že zavidanja vredno pevsko kariero, se njen mlajši brat Austin (24) za svoj prostor pod soncem šele bori. A ne na glasbeni, temveč na igralski sceni. V kratkem bo na filmska platna tako prišel triler I.T., v katerem naj bi zaigral ob boku Pierceu Brosnanu.

Julia in Eric Roberts

Julia (48) in brat Eric (60) sta oba uspešna igralca, ki sta si bila v mlajših letih zelo blizu, a sta se kasneje skregala in dolga leta nista govorila. Za to sta bili krivi Ericova zloraba opojnih substanc in njegova ločitvena bitka z bivšo ženo. Sta se pa brat in sestra lani, ob mamini smrti, po dolgih letih končno le pobotala.

Ben in Casey Affleck

Brata Ben (43) in Casey (40) sta oba uspešna igralca. A čeprav je Ben uspešnejši in tudi bolj slaven, naj bi bil Casey veliko bolj talentiran od njega. Sicer pa se brata zelo dobro razumeta in pogosto tudi sodelujeta skupaj pri različnih filmskih projektih.

Emily in Zooey Deschanel

Emily (39) in Zooey (36) sta si različni tako fizično kot značajsko, pa tudi kot igralki dobivata popolnoma različne vloge. A kljub vsem tem razlikam se odlično razumeta, še toliko bolje zdaj, ko sta obe mamici, saj se prav zaradi otrok še toliko več družita.

Chris in Liam Hemsworth

Brata Chris (32) in Liam (26) sta svojo kariero začela v odmevnih avstralskih serijah, a ju je splet naključij odpeljal čez lužo, kjer sta postala svetovno znana. Čeprav sta se v mlajših letih veliko kregala, se danes odlično razumeta. Podobna pa sta si tudi osebnostno, saj sta oba zelo trmasta.

Maggie in Jake Gyllenhaal

Maggie (38) in Jake (35) sta oba uspešna igralca, ki sta zelo navezana drug na drugega in se tudi odlično razumeta. Jake naj bi se sicer po sestri zgledoval že kot otrok in je tudi zelo rad v njeni družbi. Zato igralca zasebno veliko časa preživita skupaj, včasih pa skupaj sodelujeta tudi pri filmskih projektih.

Sandra Bullock in Gesine Bullock Prado

Sandra (52) in njena sestra Gesine (46), sicer po poklicu pravnica, sta dolgo let delali skupaj v igralkini produkcijski hiši Fortis Films. A ker se Gesine v svetu zvezd ni počutila ravno najbolje, se je odselila v zvezno državo Vermont, kjer je odprla svojo pekarno. Sicer pa s sestro še vedno ostajata v dobrih odnosih.

Pripravila: Tina Ambrožič
Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret