Snoop Dogg bo nastopil v parodiji Zvezdnih stez

Snoop Dogg bo nastopil v parodiji Zvezdnih stez (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
28. 1. 2018

Gangsta-raper Snoop Dogg se je pridružil ekipi, ki pripravlja parodijo priljubljene televizijske serije oziroma filmov Zvezdne steze z naslovom Unbelievable!!!!!. Glasbenik bo nastopil v vlogi majorja LeGrande Bushea, pri projektu pa sodeluje tudi igralka Nichelle Nichols, ki je igrala v izvirni televizijski seriji in filmih.

akonca Steven in Angelique Fawcette, ki stojita za projektom Unbelievable!!!!!, sta razkrila, da je Snoop Dogg k parodiji Unbelievable!!!!! pristopil tudi kot izvršni producent. Angelique Fawcette je povedala, da je raper eden zdaleč najbolj avtentičnih in na splošno občudovanih performerjev na svetu, ki dosega raznolika občinstva, je povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Dodala je, da je Snoop Dogg preprosto popolna osebnost za film in dodala, da so v ekipi presrečni, da je sprejel njihovo povabilo k sodelovanju. Glasbenik, ki je od začetka 90. let po svetu prodal več kot 35 milijonov albumov, sicer zadeve še ni komentiral. Doslej je nastopil že v 30 filmih, med njimi so Film, da te kap 5 (2013), Starsky in Hutch (2004) ter Dan za trening (2001).

V filmu Unbelievable!!!!! se štirje astronavti, med katerimi je marioneta v podobi kapitana Jamesa T. Kirka, podajo na luno, da bi rešili pogrešane tovariše. Vmesno različico parodije so sicer že prikazali septembra 2016, ko so v Hollywoodu obeležili 50-letnico nastanka Zvezdnih stez.

V kinodvorane naj bi film prišel še letos, glasbo zanj pa pripravlja z emmyjem nagrajeni skladatelj izvirne serije Gerald Fried.

Priporočamo