Spice Girls napovedale vrnitev

Spice Girls napovedale vrnitev (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
3. 2. 2018

Britanska skupina Spice Girls, ki je pred več kot dvema desetletjema obnorela svet, je v petek napovedala vrnitev. Članice so po družabnih omrežjih objavile nekaj skupnih fotografij in sporočile, da je njihov moto Girl Power še vedno zelo aktualen. Zapisale so, da je dozorel čas za nove priložnosti, poročajo tuje tiskovne agencije.

Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner in Emma Bunton, zdaj v svojih štiridesetih, se niso srečale vse od leta 2012, zato je napoved njihovega ponovnega sodelovanja toliko bolj razveselila številne oboževalce. Na družabnih omrežjih so še zapisale, da bi želele sporočilo o močnih ženskah predati novim generacijam.

Kot poroča britanski tabloid The Sun, naj bi z združitvijo in novim projektom vsaka članica zaslužila 14 milijonov dolarjev.

Spice Girls so se med zvezde izstrelile leta 1996 s pesmijo Wannabe, ki so ji sledile uspešnice Who Do You Think Are, 2 Become 1 in Viva Forever. Posnele so tudi film z naslovom Spice World. Veljajo za najuspešnejši ženski band, ki je prodal več kot 85 milijonov albumov.

Članice skupine so se uradno razšle leta 2000. Leta 2008 so se podale na turnejo po Združenih državah Amerike in Evropi, nastopile so tudi na slovesnosti ob koncu olimpijskih iger v Londonu leta 2012.

Priporočamo