Spoznajte Jamesa, seksi Middleton Jamesa!

James in njegovo
dekle Donna Air.  (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2015

Nekaj let po tem, ko se je Kate Middleton poročila s princem Williamom, je družina Middleton že stalnica britanske visoke družbe. Čez noč so postali gostje vseh pomembnih dogodkov, ki jih organizira kraljeva družina, in počasi tudi vseh drugih dogajanjih. Nekateri se šalijo, da so angleški Kardashianovi.

Mediji so doslej največ svojega časa namenjali Pippi Middleton (31), vendar pa je tu še Katin mlajši brat James Middleton (27), ki prav tako ni od muh, čeprav v družini velja za nekakšno črno ovco.

V Angliji pa znan kot eden najbolj uspešnih mladih podjetnikov. Tako so ga v reviji The Young Director označili za enega najuspešnejših do 30 let, dela pa v podjetju, ki se ukvarja z distribucijo peciva. Sam pravi, da je biti brat vojvodinje Kate zelo naporno. Mladenič je sicer zaljubljen v Donno Air (33), ki je TV-voditeljica in dekle, ki se rado zabava. Nekaj časa je bila v zvezi z milijonarjem in ima 11-letno hčerko. Njegovi starši niso najbolj navdušeni nad njo, saj so prepričani, da išče le bogatega moža. Vendar pa je par skupaj že dve leti, skupaj pa sta bila tudi na teniškem turnirju v Wimbledonu.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo