Sta princ Harry in vojvodinja Kate ljubimca?

Sta princ Harry in vojvodinja Kate ljubimca? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 7. 2016

Ni dolgo trajal mir na angleškem dvoru. Nekaj se je moralo zgoditi. Pojavile so se govorice, da sta princ Harry in soproga njegovega brata, vojvodina Kate, v skrivni zvezi. A drugi seveda govorijo drugačno plat zgodbe ...

Že kar nekaj časa vsakdo, ki malce bolj spremlja angleško kraljevo družino, po slikah opaža, da se vojvodinja Kate odlično razume s svojim svakom, princem Harryjem. Začelo se je že pred štirimi leti, ko so bile v Londonu olimpijske igre. In potem se je nadaljevalo na vseh dogodkih, kjer sta se Kate in Harry znašla skupaj, od poroke skupnih prijateljev do kraljičinega rojstnega dne, različnih športnih dogodkov in še bi lahko naštevali.

Harry šaljivec

Vsesplošno znano je, da je mlajši brat princa Williama, princ Harry, velik šaljivec. Rad se šali in daje smešne dovtipe tudi na dogodkih, če je to le dovoljeno oziroma še primerno. In očitno je njegov humor zelo všeč tudi svakinji, vojvodinji Kate, ki se v njegovi družbi vedno prešerno smeji in se tudi sama šali. Pa ne le kadar se znajdeta sama, temveč tudi, ko je v bližini princ William. Harry se sicer dobro razume s svojimi sestričnami, princesama Beatrice in Eugenie ter Zaro Phillips, a zdi se, da si ni z nobeno tako blizu kot prav z vojvodinjo Kate.

Druga plat zgodbe

Medtem ko se plete zgodba o tem, da naj bi bilo očitno, da sta vojvodinja Kate in princ Harry ljubimca, se pojavljajo tudi druge govorice, in to iz virov blizu kraljeve družine. V njunem primeru naj ne bi šlo za ljubimkanje, temveč za odnos med bratom in sestro. "Harry se dobro počuti v bližini svakinje Kate in jo ima za starejšo sestro, ki je nikoli ni imel. Poleg tega je zelo kmalu zgubil mamo in je pogrešal žensko osebo v svojem življenju. Mlajšo, seveda, saj je imel babico pa tudi vojvodinjo Camillo, ki pa ima seveda drugačno vlogo," pravi vir iz palače. In ko se je Harry počutil najbolj osamljeno, se je pojavila Kate, mlada, zaupanja vredna ženska. Njej se je lahko potožil, zaupal in ona mu je dajala nasvete o puncah. Tako se je med njima spletla posebna vez.

Zakaj je Harry Kate sploh zanimiv?

Vojvodinja Kate in princ William sta bodoči kraljevi par. Se pravi, da morata biti bolj resna in odgovorna in ne nazadnje sta morala tudi hitro odrasti, si ustvariti družino. Vendar pa je Kate po naravi tudi zelo sproščena in ima smisel za humor. Harry pa je tisti, s katerim lahko vsaj malo izživi svojo drugo plat. In roko na srce, Harry je večji šaljivec in bolj sproščen kot njegov brat William. Poleg tega je Harry povsem nor na svoja nečaka in nečakinjo, s katerima se igra, kadarkoli le ima čas. Že takoj, ko je Kate spoznala Harryja, sta si bila simpatična, in ko je že živela z Williamom, je bil njun reden gost. Že veliko prej, preden je William zaprosil Kate, je ona sestrsko skrbela za Harryja.

Priporočamo