Stallone pozdravil bollywoodsko priredbo Ramba

Sylvester Stallone z ženo in hčerami (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
23. 5. 2017

Igralec Sylvester Stallone je pozdravil bollywoodsko priredbo filma Rambo, v vlogi katerega je sam blestel. Projekt te dni predstavljajo v Cannesu, snemati pa ga bodo začeli konec leta. Ustvarjalcem je Stallone preko socialnih omrežij zaželel srečno in pripomnil, da so izbrali izjemen filmski lik, upa pa tudi, da ga ne bodo uničili.

Režiser filma Sidharth Anand je komentiral, da je bilo prejeti sporočilo od Stalloneja glede bollywoodske priredbe Ramba kot "potrditev od Boga". Anand je sicer oboževalce originala pomiril, da v indijski različici Ramba ne bo petja in plesa, kot je to značilno za indijsko produkcijo: "Tega Rambu ne bi storil. To bi bilo kot blasfemija."

Na vprašanje, zakaj se je odločil, da bo film predstavil v Cannesu, je Anand odvrnil, da je Rambo svetovna ikona, zato se mu je zdelo pomembno, da priredbo začnejo promovirati v filmski Meki. V filmu bo izpostavljena aktualna indijska problematika, zaradi česar bo po besedah režiserja edinstven, navaja britanski BBC.

Ramba bo v bollywoodski različici igral Tiger Shroff, ki mu je Stallone tudi osebno preko socialnega omrežja zaželel vse dobro pri vlogi. Igralec se sicer zaveda, da bo film lahko naletel na neodobravanje podpornikov Stallonejevega Ramba, zato je napovedal velik angažma v smeri, da bo film vreden Rambove zapuščine.

Za BBC je dodal, da bo Stallone zanj vselej pravi Rambo in da si igralca ne želi naslediti, le lik bi rad predstavil nekoliko drugače: "Stopiti moram v resnično velike čevlje."

Snemati bodo začeli konec leta v Himalaji, v kinematografe pa naj bi indijski Rambo prišel že prihodnje leto.