Suri Cruise bo upihnila že deveto svečko

Suri Cruise bo upihnila že deveto svečko (foto: profimedia) profimedia
17. 4. 2015

Hči 52-letnega Toma Cruisea in 36-letne Katie Holmes bo 18. aprila stara 9 let. V teh devetih pomladih je mala Suri Cruise dodobra spoznala življenje zasebnih letal in zlatih čeveljcev s petkami, šele zadnjih nekaj let pa se mamica Katie trudi, da bi bila bolj v stiku tudi z življenjem slehernikov.

Nekaj zanimivosti o Suri Cruise ...

  • Listina, s katero je njena ločitev od Toma Cruisea postala pravnomočna, je bila izdana 21. avgusta 2012, ko se je tudi uradno končal zakon slavnih igralcev, Katie pa je po ločitvi zelo trudila, da bi si kot mati samohranilka na novo zgradila svoje življenje najprej New Yorka, pred kratkim pa sta se preselili v Los Angeles, kjer Suri obiskuje elitno osnovno šolo in ure baleta.
  • Mala slavna temnolaska že tako rekoč od rojstva velja za veliko modno navdušenko, pred časom je povzročila zgražanje, ko so jo paparaci ujeli v čevljih s petko. Menda ima Suri tudi zavidanja vredno zbirko čevljev, za katero naj bi njeni starši odšteli že več sto tisoč dolarjev.
  • Slavna hči še bolj slavnega Toma Cruisa in Katie Holmes, ki sta se leta 2012 razšla, je leta 2013 kot sedemletna deklica že podpisala tudi večmilijonsko pogodbo za oblikovanje lastne linije oblačil.
  • Tom za Suri plačuje približno 4,8 milijona dolarjev, Katie ni dobila prav nobenega deleža njegovega premoženja, zato pa je dobila polno skrbništvo nad skupnim otrokom.

Značke: Suri Cruise