Suri Cruise: Rojstni dan je spet praznovala brez očeta

2. 5. 2016

Suri Cruise je pred tednom dni praznovala okrogli rojstni dan, a slavje ni bilo popolno, saj ob svojem osebnem prazniku ob sebi ni imela svojega očka, hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisea. Če mislite, da je igralec v vlogi očeta tokrat zatajil prvič, pa se motite ...

V ponedeljek, 18. aprila, je Suri Cruise dopolnila 10 let.

To je bil pomemben dogodek, ki ga je bilo treba seveda proslaviti, kot se spodobi! Slavljenka si je z mamo Katie Holmes, starima staršema Kathleen in Martinom Josephom Holmesom starejšim ter dvema prijateljicama že v nedeljo privoščila kosilo v priljubljeni restavraciji Tavern On the Green v bližini newyorškega Centralnega parka. O tem so poročali ustvarjalci ameriškega tednika People, ki pa so morali na žalost poročati tudi o tem, da o slavljenkinem očetu Tomu Cruiseu ni bilo ne duha ne sluha. To pomeni, da se že tretjič zapored ni udeležil hčerkine rojstnodnevne zabave!

Triinpetdesetletni hollywoodski zvezdnik je trenutno na drugi strani velike luže, v Londonu, kjer snema fantazijsko akcijsko pustolovščino Mumija, novo verzijo istoimenskega filma iz leta 1999, v katerem sta zablestela Brendan Fraser in Rachel Weisz. Na prizorišču snemanja v deževni angleški prestolnici pa menda ni zaposlen le z igranjem, ampak tudi z izmenjevanjem nežnosti s svojo osebno asistentko in srčno izbranko Emily Thomas. Sta njegova kariera in nova ljubezen zanj pomembnejši od lastne hčerke?! Glede na to, da jo je že tretjič pustil na cedilu, je odgovor na to vprašanje najverjetneje žal pritrdilen. No, če že Tom ni sposoben izpolnjevati svojih starševskih 'dolžnosti', pa na srečo vsaj Katie blesti v vlogi mamice. Igralka, ki naj bi bila v veselem pričakovanju svojega drugega otroka, katerega očka je menda igralec in pevec Jamie Foxx, si je močno prizadevala, da bi bil praznični dan nepozaben za njeno ljubljeno hčerko. Že v ponedeljek zjutraj je na Instagramu objavila simpatično čestitko: "Zelo sem hvaležna za svoj najljubši dan! Vse najboljše, moj ljubki angel Suri."

Ob teh besedah je novopečena desetletnica prav gotovo lažje premagala žalost zaradi odsotnosti očeta.

TIM JERAS