Sylvester Stallone na novo oživlja Rockyja Balboo

14. 1. 2016

Najnovejši film o Rockyju naj bi se navezoval na športno dramo Creed: Rojstvo legende, ki prav v teh dneh prihaja v naša kina, v ZDA pa je kinematografske blagajne že napolnila s približno 100 milijoni ameriških dolarjev in Slyju s tem zagotovila možnost osvojitve nekaterih prestižnih nagrad.

Uspeh tega filma je bil zanj tako veliko presenečenje, da ga je kar prestrašil, kot je povedal (v šali): "Gre za lik, ki ga imam zelo rad in o katerem sem mislil, da ga nikoli več ne bom igral."

Ne le da je Rockyja še enkrat upodobil v omenjenem filmu, ampak bo že kmalu začel ustvarjati nadaljevanje z naslovom Creed 2. In zakaj bo v roke pljunil kar takoj? Zato, ker bi bila po njegovem mnenju tri leta čakanja vendarle 'nekoliko preveč', saj ne nazadnje ni več med najmlajšimi. Načrte o snemanju filma je potrdil tudi Gary Barber, šef slovitega filmskega studia MGM.

Ko gre za Ramba, pa na žalost ni novih načrtov.

"Srce je voljno, telo pa pravi 'ostani doma'," je Sly obrazložil, zakaj ga ne bomo še enkrat videli v vlogi kultnega akcijskega junaka, in dodal: "To je tako kot pri borcih, ki za zadnjo rundo še enkrat stopijo v ring, potem pa jih premlatijo. Bolje je, da pustim, da to stori kdo drug."

TIM JERAS